<strong>TRENGER TID:</strong> Arbeidet med filmen «Katy Perry: Part of Me» har strødd salt i sårene til sangstjernen. Nå trenger hun tid for seg selv. Foto: All Over Press
TRENGER TID: Arbeidet med filmen «Katy Perry: Part of Me» har strødd salt i sårene til sangstjernen. Nå trenger hun tid for seg selv. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun tar en lang pause fra rampelyset

Nå skal Katy Perry la hjertet helbredes.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ifølge britiske Daily Mirror har popstjernen Katy Perry (27) planer om å ta en lang pause fra rampelyset og sin egen karriere.

27-åringen har jobbet konstant etter at hun gjorde det slutt med ektemannen, Russell Brand (37), i januar.

Nå skal hun ha fortalt teamet sitt at hun trenger en pause for at «hjertet hennes skal helbrede seg». Pausen starter etter at arbeidet med filmen «Katy Perry: Part of Me» er ferdig.

Både Perry og eksmannen Brand har nye kjærester, men ifølge det britiske nettstedet har filmen strødd salt i sårene etter det vonde bruddet.

Filmen viser blant annet Perry i tiden etter bruddet.

- Det var ikke alltid like moro å se de lite flatterende scenene der jeg gråt og hadde intense øyeblikk. Men jeg tror at folk vil kjenne seg igjen i filmen, der man ser meg når jeg er på topp, og når jeg har det som verst, fortalte Perry da hun gjestet Jay Leno forrige uke.

Under Leno-visitten snakket popstjernen ut om selve bruddet.

- Jeg ville håndtere det delikat og med integritet, og vise folk at jeg opplever mange av de samme situasjonene som amerikanere flest. Jeg landet med begge beina å jorden. Man trenger ikke å legge seg ned å dø, selv om det virker sånn, sa hun ifølge Us Weekly.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Snakker ut om skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer