HADDE DET TØFT: - Jeg tror nok Maria syntes det var ganske tøft - med baby i magen og pressen som begynte å mase og sånn, forteller Dorthe Skappel til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
HADDE DET TØFT: - Jeg tror nok Maria syntes det var ganske tøft - med baby i magen og pressen som begynte å mase og sånn, forteller Dorthe Skappel til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Hun syntes det var ganske tøft

Datterens graviditet har ikke bare vært lykke, avslører Dorthe Skappel.

Se videointervju med Dorthe nederst i saken.

BERGEN (SEHER.NO): I juni ble det kjent at Dorthe Skappels (47) datter, Maria (23), venter sitt første barn med kjæresten, Andreas Holzweiler. Og ifølge Dorthe selv, har interessen rundt graviditeten vært tung for datteren i perioder.

- Jeg tror nok at hun syntes det var ganske tøft - med baby i magen og pressen som begynte å mase og sånn, forteller TV 2-programlederen til Seher.no.

Tidligere har 47-åringen uttalt til Seher.no at hennes egen kjendisstatus er verst å svelge når det hele går ut over barna. I mellomtiden har også modellen Maria fått et kjent ansikt, noe som har ført til at mamma har måttet gi noen gode råd til datteren.

- Jeg har i den grad jeg har kunnet, forberedt dem på at "det velger du selv". Hvis du vil være med i gamet, da må du også tåle det som kommer. Det kan være positivt og det kan være negativt. Jeg håper jeg har gitt dem såpass mye ballast at de skjønner det selv, mener Skappel.

Under torsdagens høstlansering i Bergen, ble det kjent at den populære "God kveld, Norge"-programlederen når også kommer på skjermen med et nytt program som har fått navnet "Ja takk, begge deler".

- Det er et program som dreier seg om hvordan vi omgir oss med hverdagsligheter, som bilen for eksempel. Så fant jeg ut at nei, nå skal jeg prøve å finne den helt motsatte delen - alle de som er kjempelidenskapelig opptatt av noe som jeg ser på som noe høyst ordinært. Og det ble da denne programserien. Jjeg tror det blir knallbra, sier Dorthe, som ser fram til å bli bestemor.

- Det blir kjempegøy å bli bestemor. Jeg gleder meg, sier hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Fikk bilde av rumpa i posten

Se videointervju med Dorthe Skappel her:


[obj:media:7950]