«Paradise Hotel»:

- Hun synes det var både morsomt og grusomt

- Vet ikke om jeg er kyndig til å dømme dette.

OVERRASKET: Emil Meek dukket brått opp i denne ukens «Paradise Hotel». Nå avslører han hva kjæresten hans synes. Foto: TV3
OVERRASKET: Emil Meek dukket brått opp i denne ukens «Paradise Hotel». Nå avslører han hva kjæresten hans synes. Foto: TV3 Vis mer
Publisert

Det er mye ved «Paradise Hotel» som er nytt år for år, men en fast tradisjon realityserien har skapt, er den årlige kåringen av «Mister & Miss Paradise». Det er på ingen måte en høytidelig kåring, men en seier betyr ofte fordeler i spillet.

Det er nettopp denne uken deltakerne er inne i nå. Det har vært normalt å hente inn eksterne dommere til denne konkurransen, men akkurat i år har TV3 virkelig smurt på. Ut av intet dukker nemlig MMA-stjernen Emil Weber Meek (30) opp.

Onsdag kveld skal han, uten at han helt skjønner hvorfor selv, bedømme hvem som får den gjeve tittelen.

PIKEKYSS: Emil «Vallhall» Meek imponerer ingen når han skal forsøke å lage pikekyss på «Camp Kulinaris». Vis mer

- Bilkrasj

- Jeg vet ikke helt hvordan jeg er kyndig til å bedømme dette, men det ble i hvert fall sånn, sier han til Se og Hør, og ler.

Det var egentlig tilfeldighetene som sørget for at 30-åringen havnet i Mexico. Han har aldri hatt noen ambisjon om å bli realitydeltaker, men skulle til Las Vegas for å være med i en kamp i februar. Det er ikke lange veien fra den kjente gamblingbyen til der hotellet ligger i Mexico, så det passet fint for ham.

Også verdt å nevne er at hans plutselige realitydeltakelse skyldes et samarbeid med Proteinfabrikken, som sponser programmet.

- I tillegg kjenner jeg Triana godt, så det var veldig hyggelig. Hun og samboeren min er nesten som søstre. Oppå det hele fikk jeg sove i en bungalow på stranden i Mexico, så jeg kan ikke klage. Det var en gøyal opplevelse, sier han.

DOMMER: MMA-stjernen sa ja, til tross for at han ikke føler seg kvalifisert, til å bedømme konkurransen. Foto: TV3
DOMMER: MMA-stjernen sa ja, til tross for at han ikke føler seg kvalifisert, til å bedømme konkurransen. Foto: TV3 Vis mer

MMA-utøveren er sammen med Andriane Lafayette Skentos (31). Det var høsten 2017 at de to avslørte at de hadde funnet tonen med hverandre, og i november i fjor kunne de fortelle til Se og Hør at de hadde planer om å flytte sammen.

Det har de altså nå gjort, og nyter livet sammen. Meek kan avsløre at han ikke tror dama ble sjalu på ham, selv om han måtte bedømme kvinnelige deltakeres godt trente kropper og sensuelle dansebevegelser.

- Hun synes nok at det både var morsomt og grusomt. Litt sånn bilkrasj. Det er ikke noe vits å være sjalu. Hadde hun blitt det, hadde vi ikke hatt noe grunn til å være sammen. Da hadde vi hatt tillitsproblemer, sier han.

IKKE SJALU: Emil sier at hans samboer tok rollen hans med knusende ro. Her er de fotografert på premieren til «Bohemian Rhapsody» i fjor. Foto: Espen Solli
IKKE SJALU: Emil sier at hans samboer tok rollen hans med knusende ro. Her er de fotografert på premieren til «Bohemian Rhapsody» i fjor. Foto: Espen Solli Vis mer

Sett en sesong

I tillegg til å være dommer, fikk han i oppgave å ha en intens treningsøkt med deltakerne i forkant. Han legger ikke skjul på at prestasjonene var varierende, men gode, til tross for at deltakerne hadde vært på fylla i flere uker allerede.

- Det har aldri vært noen hemmelighet at det å være i god form hjelper med både sjekking og antall Instagram-følgere. Mange av de var veldig godt trente, spesielt Henrik og Adrian, men ingen var toppidrettsutøvere. Nivået generelt var bra, sier han, og tar seg en pause før han fortsetter:

- Mens enkelte var gode, var andre … Tix var ikke i verdens beste form, ler han.

Meek tror ikke det blir noen særlig flere realityopptredener på ham fremover. Han sier han bare har sett én sesong av «Paradise Hotel» i livet sitt, og det var den aller første.

- Det var da Petter Pilgaard vant. Jeg var vel 18 år den gang. Jeg og kompisene mine synes det var ganske fett, og det var sikkert noe vi hadde lyst til å være med på. Sånn ble det derimot ikke, sier han, og fortsetter:

- Skal jeg vinne en «match», må jeg ha ett fokus - og det fokuset må være idretten. Dette passet fordi det var på vei til en konkurranse. Jeg tror ikke jeg blir å se i noe ny reality med det første, sier han.

Gjør alt sammen

Til tross for at Emils jobb og hverdag ikke kan sammenlignes med et typisk A4-liv, er likevel ikke livsstilen langt unna hverdagen til Andriane.

- Jeg er jo vant til å reise fra før av, så hverdagen er ikke blitt så veldig annerledes, annet enn at han har en veldig spesiell jobb og trener mye, har Andriane tidligere uttalt til Se og Hør.

Når Emil og kjæresten er sammen, gjør de bortimot alt sammen. Til og med på trening er Andriane med.

- Det er uvant. Jeg er veldig sånn «må vi trene to ganger om dagen? Jeg orker ikke dette, jeg er ikke bygget for dette», vitset hun, og understreket at det ikke er slåssingen hun er med på.

- Nei, jeg slåss ikke. Jeg holder meg til de andre apparatene, lo hun.

LES OGSÅ: - Jeg var veldig forelsket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer