SLUTT: Rykter skal ha det til at forholdet mellom Jennifer Aniston og John Mayer er over for andre gang på under ett år.  Foto: All Over Press
SLUTT: Rykter skal ha det til at forholdet mellom Jennifer Aniston og John Mayer er over for andre gang på under ett år. Foto: All Over PressVis mer

- Hun svir av hele formuen

Jennifer Anistons nye kjærlighet er....penger!

SEHER.NO: Denne uken har det versert en rekke rykter om at Jennifer Aniston (40) og rockerkjæresten John Mayer (31) har gjort det slutt, for annen gang.

Ifølge flere amerikanske medier skal Mayer ha dumpet Aniston da hun tidligere denne uken kom hjem fra europaturneen i forbindelse med lanseringen av filmen "Marley & Me".

Men allerede nå skal Jennifer ha funnet en måte å slokke sorgene på, skriver The National Enquirer.

Ifølge kilder har "Friends"-stjernen nemlig blitt helt avhengig av å bruke penger, og er nå i ferd med å svi av hele formuen sin på ferier, luksushoteller og spa-behandlinger.

Blant annet skal skuespillerinnen ha brukt nærmere 350.000 kroner på en romantisk helgetur for seg og Mayer i forrige måned.

Vennene til superstjernen er redde for at pengekonsumet hennes har sammenheng med hennes frykt for å være singel og det at hun ikke har fått stiftet sin egen familie.

- Jen svir av formuen sin svimlende fort. Klart, hun er jo veldig rik, men selv om hun er en stor stjerne, har Jens pengebruk kommet helt ute av kontroll, forteller en kilde.
Jennifer skal angivelig ha brukt svimlende 140.000 kroner på restaurantbesøk den siste tiden, og pleier ofte å spandere på sine venner.

I tillegg har hun nylig pusset opp huset sitt i Beverly Hills og tar regelmessig svindyre spa-behandlinger for å holde seg vakker.

Mens hun var på Europa-turné brukte hun også hele 400.000 kroner på håret sitt, ved at hun hadde med seg frisøren sin over alt.

- Det å bruke penger hjelper Jen med å glemme det hun ikke har, som ektemann og barn, sier en venn av stjernen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vil aldri bruke Botox igjen!