Dylan Sprouse:

- Hun svarte meg ikke på seks måneder

Åpner opp om forholdet til kjæresten, som enda ikke har møtt tvillingbroren.

FORELSKET: Dylan Sprouse (26) og kjæresten Barbara Palvin (25) åpner opp om forholdet, etter at de nylig har blitt samboere. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Dylan Sprouse (26) og kjæresten Barbara Palvin (25) åpner opp om forholdet, etter at de nylig har blitt samboere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Brødrene Dylan og Cole Sprouse (26) er det nok flere som har lagt merke til opp gjennom årene. I 2005 fikk de sin egen serie, «The Suite Life of Zack and Cody» på Disney Channel, som ble en stor hit også her til lands.

De senere årene har de to brødrene skilt lag, og Cole har vært å se i den populære Netflix-serien «Riverdale».

Dylan har på sin side valgt en litt annen retning. I tillegg til å ha en en utdanning innen spilldesign, har han startet et eget bryggeri i New York, der han produserer sin egen mjød.

ULIKE RETNINGER: Cole (t.v) har vært å se i den populære Netflix-serien «Riverdale» siden den startet, mens Dylan (t.h) har åpnet et eget bryggeri og utdannet seg innen spilldesign. Foto: NTB Scanpix
ULIKE RETNINGER: Cole (t.v) har vært å se i den populære Netflix-serien «Riverdale» siden den startet, mens Dylan (t.h) har åpnet et eget bryggeri og utdannet seg innen spilldesign. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også på kjærlighetsfronten har det gått bra for den 15 minutter eldre tvillingen. Siden i fjor sommer har han datet den ungarske modellen Barbara Palvin (25).

I et nytt intervju med W Magazine åpner paret opp om kjærligheten.

Fikk kontakt på Instagram

Det finnes mange kjærlighetshistorier der ute, men denne tilhører definitivt kategorien «moderne klassiker».

Paret møttes på en fest, der Barbara begynte å følge 26-åringen på Instagram. Han bestemte seg da for å sende en melding til den ungarske skjønnheten.

Se dette innlegget på Instagram

📸 @wattsupphoto

Et innlegg delt av Barbara Palvin (@realbarbarapalvin)

- Hun begynte å følge meg, så jeg tenkte bare at jeg måtte gi henne noe. Og da sendte jeg henne en melding. Jeg skrev noe sånt som «Hei, jeg vet ikke hvor lenge du skal være i New York, men vi burde henge hvis du vil. Her er nummeret mitt», sier han til bladet, før han legger til:

- Også svarte hun meg ikke på seks måneder.

- Ikke en som jager

Barbara brukte med andre ord lang tid på å bestemme seg for om hun var interessert i barnestjernen, og innrømmer at hun ikke hadde det som best i perioden da han ga bort nummeret sitt.

Se dette innlegget på Instagram

With my sun of a beach 💙

Et innlegg delt av Barbara Palvin (@realbarbarapalvin)

Allikevel forteller hun at hun trodde det kunne bli noe mer, og da hun først bestemte seg, gikk det fort. Dylan valgte på sin side å dra til Kina i seks måneder etter det mislykkede forsøket på å sjekke opp modellen.

- Jeg er ikke en som jager. Hvis noen ikke svarer etter at jeg har gitt ut nummeret mitt, glem det. Jeg gråter på innsiden. Jeg endte opp med å booke en film og dra til Kina i seks måneder, sier han.

Forelsket

Da managaren hans spurte om det var noe han ønsket han hadde gjort før han dro, tenkte han på Barbara for første gang på de seks månedene.

- Da tenkte jeg «skulle ønske jeg hadde tid til å ta med denne jenta på date». Ti minutter senere sender hun meg en melding for første gang på seks måneder.

Resten er altså historie. Paret begynte å date, og ble raskt forelsket. I august i fjor bekreftet Barbara forholdet på sin egen Instagram, i anledning skuespillerens 26-årsdag.

«Selv om det er din bursdag så føler jeg at jeg fikk den beste gaven av alle. Gratulerer med dagen, Boss Baby», skrev hun til bildet.

Ikke møtt tvillingbroren

Til tross for at paret ikke har vært sammen i mer enn drøyt et halvt år, har Barbara allerede tatt med seg Dylan til Ungarn for å møte foreldrene hennes to ganger.

Barbara har også fått møte store deler av Dylans familie, alle bortsett fra én, som kanskje kommer som et stort sjokk for mange.

- Jeg har fortsatt ikke møtt broren hans, sier Barbara, før Dylan legger til:

- Snart! Cole jobber i Vancouver. Han er en veldig opptatt fyr.

Se dette innlegget på Instagram

Ad Italia

Et innlegg delt av Cole Sprouse (@colesprouse)

Paret flyttet nylig inn i en leilighet i Brooklyn sammen, noe som er Barbaras første leilighet i New York.

Anklager om utroskap

«The Suite Life»-stjernen har tidligere vært sammen med modellen Dayna Frazer (26). Etter tre år sammen tok imidlertid forholdet slutt.

Dayna delte nemlig et bilde på Instagrams historiefunksjon der det var tydlig at hun gråt, med teksten «når du finner ut at kjæresten har vært utro...».

Dette satte sinnet i kok hos fansen.

Paret hadde tidligere delt opptil flere bilder av hverandre i sosiale medier, men begge slettet raskt alle spor av hverandre fra profilen sine.

Fansen gikk rett til angrep på Dylan, men Disney-stjernen var rask til å ta bladet fra munnen, og svarte på anklagene.

I fire innlegg på Twitter forklarte Dylan sin versjon av saken.

- Jeg vil si dette, og bare dette: ved å følge en antakelse basert på begrenset informasjon, glemmer du den kompliserte bakhistorien av dette problemet, startet han tiraden med.

Videre fortalte Dylan at sannheten har to sider av samme sak, og at motivasjonen for begge parter er privat.

Deretter sa han at det hele er komplisert, men at de som kjenner ham vet sannheten.

LES OGSÅ: - «Riverdale»-stjernen snakker ut om romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer