Mama June:

- Hun svarer ikke når vi ringer

Døtrene vet ikke hva mer de kan gjøre for June «Mama June» Shannon.

OPPGITT: Mama June har det siste året hatt lite kontakt med døtrene sine. I et nytt klipp fra familiens kommende serie får man et innblikk i hva døtrene tenker om det hele. Foto: NTB scanpix
OPPGITT: Mama June har det siste året hatt lite kontakt med døtrene sine. I et nytt klipp fra familiens kommende serie får man et innblikk i hva døtrene tenker om det hele. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått ett år siden June Shannon (40), bedre kjent som «Mama June», ble pågrepet for narkotikabesittelse. Siden den gang har det bare gått nedover for firebarnsmoren, som for alvor ble kjent gjennom familiens realityprogram «Here Comes Honey Boo Boo».

Få måneder etter Junes pågripelse, flyttet hennes yngste datter, Alana «Honey Boo Boo» Thompson (14), hjemmefra og inn til storesøsteren «Pumpkin», hvis egentlige navn er Lauryn Shannon (20). Siden har kontakten med moren vært knapp.

Svarer ikke

Ifølge DailyMail har døtrene så vidt sett moren sin etter at Alana flyttet hjemmefra i fjor sommer.

Det har tidligere blitt kjent at June og kjæresten Geno Doak har dratt fra hotell til hotell, og familiens bekymring skal til tider ha vært så stor at de har kjørt rundt for å kontrollere hvilket hotell moren befinner seg på. Dette ifølge TMZ.

Den eneste kontakten døtrene har hatt med June skal ha vært over telefon, men også der skal det være svært vanskelig å nå henne.

I et klipp fra familiens nye serie, «Mama June: Family Crisis», ser man at døtrene Alana og Lauryn diskuterer morens situasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer