OPPGITT: Mama June har det siste året hatt lite kontakt med døtrene sine. I et nytt klipp fra familiens kommende serie får man et innblikk i hva døtrene tenker om det hele. Foto: NTB scanpix
OPPGITT: Mama June har det siste året hatt lite kontakt med døtrene sine. I et nytt klipp fra familiens kommende serie får man et innblikk i hva døtrene tenker om det hele. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mama June:

- Hun svarer ikke når vi ringer

Døtrene vet ikke hva mer de kan gjøre for June «Mama June» Shannon.

Publisert

Det har gått ett år siden June Shannon (40), bedre kjent som «Mama June», ble pågrepet for narkotikabesittelse. Siden den gang har det bare gått nedover for firebarnsmoren, som for alvor ble kjent gjennom familiens realityprogram «Here Comes Honey Boo Boo».

Få måneder etter Junes pågripelse, flyttet hennes yngste datter, Alana «Honey Boo Boo» Thompson (14), hjemmefra og inn til storesøsteren «Pumpkin», hvis egentlige navn er Lauryn Shannon (20). Siden har kontakten med moren vært knapp.

Svarer ikke

Ifølge DailyMail har døtrene så vidt sett moren sin etter at Alana flyttet hjemmefra i fjor sommer.

Det har tidligere blitt kjent at June og kjæresten Geno Doak har dratt fra hotell til hotell, og familiens bekymring skal til tider ha vært så stor at de har kjørt rundt for å kontrollere hvilket hotell moren befinner seg på. Dette ifølge TMZ.

Den eneste kontakten døtrene har hatt med June skal ha vært over telefon, men også der skal det være svært vanskelig å nå henne.

PÅGREPET: Sahar Tabar ble kjent for sitt sjokkerende utseende på Instagram. Nå er hun arrestert av iranske myndigheter. Vis mer

I et klipp fra familiens nye serie, «Mama June: Family Crisis», ser man at døtrene Alana og Lauryn diskuterer morens situasjon.

- Hun svarer ikke engang når vi ringer. Det går rett til telefonsvareren, sier Lauryn i klippet, ifølge DailyMail, før hun legger til at hun også har forsøkt å nå morens kjæreste, uten hell.

14 år gamle Alana kjenner seg igjen i storesøsterens problem.

- Eller så sier de at telefonene deres er døde eller at de sov, sier Alana.

Risikerer fengsel

Ifølge den britiske avisen har familien gjort alt de kan for å få moren på rett kjøl igjen. Hun skal til og med ha blitt tatt med til en rehabiliteringsklinikk, men da skal hun ha sjekket ut etter bare et døgn.

- Det har falt så mye på dette punktet nå, hva mer er det å gjøre? Hva mer kan vi fysisk gjøre for henne? Jeg mener, vi forsøkte rehab. TV-selskapet ga henne til og med en sjanse som alle med hodet på riktig sted ville grepet. Hun sjekket ut etter mindre enn 24 timer, forteller Lauryn oppgitt i serien.

I klippet sier også 20-åringens ektemann, Joshua Efird, at det er leit at Mama June tok på seg skylden da hun og kjæresten i fjor ble pågrepet for narkotikabesittelse.

- På grunn av det kan hun ende opp bak murene i flere år, legger Lauryn til.

Ifølge dokumenter The Blast har tilgang på ble June og kjæresten Geno i september siktet for narkotikabesittelsen. Hvis de blir dømt, kan de bli sendt i fengsel.

- Jeg savner dem

Til tross for at barna virker nokså frustrerte, og opptil flere ganger i løpet av det siste året har gitt uttrykk for at moren er fraværende, gir June selv et inntrykk av at situasjonen ikke er så ille på sine sosiale medier.

Så sent som tidligere denne uken delte hun et bilde av seg selv på Instagram. På bildet skrev hun følgende:

- Jeg håper alle holder seg trygge der ute i denne skumle tiden. Nyhetene fortsetter å dele gamle bilder av oss, og du kan ikke tro alt du leser. Vi holder oss trygge inne og håper du også gjør det, skriver June.

I januar delte hun også et bilde av seg selv. Da kunne hun fortelle at hun savnet barna sine.

- Vel, jeg bestemte meg for å komme tilbake. Jeg sier ikke at jeg er perfekt, da hver dag er en kamp, og noen dager vil jeg bare forsvinne, erkjente tv-personligheten, før hun rettet seg mot familien:

- Selv om jeg og barna ikke ser hverandre, har det vært veldig vanskelig for oss alle. Men jeg håper at det en dag vil forandre seg, da jeg ønsker at de skal vite at jeg savner og elsker dem veldig mye.

Selv om hun iblant deler sine private tanker, går det for det meste i sponsede innlegg. Opptil flere ganger har hun hevdet at hun er frisk og sunnere enn noensinne, mens hun holder opp et sponset produkt som visstnok har forandret 40-åringens liv.

Dette enkle salgstrikset blir derimot ikke kjøpt av følgerne, som mistenker at dette bare er enda en av Junes måter å tjene penger til å overleve på.

- Er dette en jævla spøk?, har en bruker kommentert under en av videoene.

- Dere ville promotert alt mulig, skriver en annen.

Vis mer

LES OGSÅ: Måtte hasteopereres

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer