SPISTE NESTEN IKKE: Regissør Angelina Jolie skal omtrent ikke ha fått i seg noe mat under innspillingen av Unbroken. Filmkolleger på settet lot seg sjokkere. Foto: All Over Press
SPISTE NESTEN IKKE: Regissør Angelina Jolie skal omtrent ikke ha fått i seg noe mat under innspillingen av Unbroken. Filmkolleger på settet lot seg sjokkere. Foto: All Over PressVis mer

- Hun sultet seg under innspillingen

Angelina Jolie sjokkerte filmkollega.

SEOGHØR.NO: Skuespillerstjernen Angelina Jolie (39) nyter for tiden suksess som regissør. Hun er i disse dager aktuell med filmen «Unbroken».

REAGERER: Skuespilleren Miyavi mener Jolie sultet seg på settet. Foto: All Over Press
REAGERER: Skuespilleren Miyavi mener Jolie sultet seg på settet. Foto: All Over Press Vis mer
ROLLEBYTTE: Jolie har gått fra å være skuespiller til å stå bak kameraene. Foto: All Over Press
ROLLEBYTTE: Jolie har gått fra å være skuespiller til å stå bak kameraene. Foto: All Over Press Vis mer

Men det er ikke alt ved Jolie som imponerer. Skuespilleren Takamasa Ishihara, som går under kallenavnet Miyavi, spiller rollen som Watanabe i filmen. Han ble skremt da han så Angelinas matvaner på settet.

Jolie sultet seg på settet, er hans klare mening, ifølge nettstedet RadarOnline.com.

- Hun kom til settet hver dag og ga råd til skuespillerne, men hun spiste nesten ingenting, forteller han til nettstedet.


Miyavi spiller en streng vakt i filmen. Han avslører at mange av skuespillerne hadde fått beskjed om å være ekstra tynne under innspillingen, for å få det til å virke mer ekte.

- Det kan ha vært derfor hun ikke spiste. Fordi mange av skuespillerne spiller fanger i en fangeleir, og ikke fikk spise noe særlig under innspillingen.

Enkelte er imidlertid veldig fornøyd med stjernens utseende. Ifølge nettstedet TMZ.com har selskapet Beverly Hills Egg Donation satt inn en annonse i avisen Daily Bruin, der det søkes etter en eggdonor som ligner på filmskjønnheten.

Selskapet har nemlig en klient som ønsker seg et barn som kommer til å ligne på Jolie.

Dersom man er slik selskapet søker etter, kan man håve inn godt over 200.000 kroner.


LES OGSÅ: Betaler dyrt for baby som ligner på Jolie