- Hun strøk på narkotesten

Charlie Sheens eks-kone har gått på en ny smell i kampen for å vinne tilbake omsorgen for deres to barn.

FRA LYKKELIG GIFT TIL BITRE FIENDER: Charlie Sheen og Brooke Mueller var gift fra 2008 til 2011. Nå er de i åpen krangler om omsorgen for sønnene Bob og Max. Foto: Stella Pictures
FRA LYKKELIG GIFT TIL BITRE FIENDER: Charlie Sheen og Brooke Mueller var gift fra 2008 til 2011. Nå er de i åpen krangler om omsorgen for sønnene Bob og Max. Foto: Stella Pictures Vis mer
ORKET IKKE MER: Charlie Sheens andre eks-kone Denise Richards har de siste månedene hatt ansvaret for Charlie og Brookes sønner. Men nå har hun sagt fra seg ansvaret fordi hun frykter for sikkerheten til sine to andre barn på grunn av guttenes voldelige oppførsel. Foto: FameFlynet
ORKET IKKE MER: Charlie Sheens andre eks-kone Denise Richards har de siste månedene hatt ansvaret for Charlie og Brookes sønner. Men nå har hun sagt fra seg ansvaret fordi hun frykter for sikkerheten til sine to andre barn på grunn av guttenes voldelige oppførsel. Foto: FameFlynet Vis mer

SEOGHØR.NO: «Anger Management»-stjernen Charlie Sheen (48) er for tiden i åpen krig med ekskona Brooke Mueller (36), om omsorgen for deres tvillingsønner Bob og Max (4).

Tvillingene har de siste månedene bodd hos Charlie Sheens andre eks-kone Denise Richards (42), siden både han og Brooke har blitt fradømt omsorgsretten på grunn av sin omgang med narkotika.

Etter at hun kom ut fra et opphold på avvenningsklinikk har Brooke, hevdet at hun har vært  rusfri i sju måneder, og varslet at hun vil ha tilbake omsorgen for sønnene.

Men nå har hun  testet positivt på en narkotikatest som ble beordret av retten i Los Angeles, ifølge nettsiden Radaronline.

Saken fortsetter under bildet.Brooke hevder at det positive utslaget skyldes Adderall, medisinen hun tar for sin ADHD-diagnose, men dette skal ikke ha beroliget Denise Richards eller Charlie Sheen.

Før hun la seg inn til avvenning, innrømmet Brooke Mueller at hun hadde misbrukt både ADHD-medisinen sin, og det narkotiske stoffet «crystal meth».

- Hvis Brooke var seriøs om å holde seg rusfri, så skulle man tro at hun ikke ville ta Adderall. En med hennes kjennskap til «crystal meth» burde heller valgt en reseptbelagt medisin som ikke innholder amfetaminer, sier en kilde til Radaronline.Denise Richards hevder Bob og Max' oppførsel har blitt stadig verre etter at de igjen fikk besøke sin mor, og har sagt at hun ikke lenger kan være fostermor fordi hun frykter for sikkerheten til sin egen familie.

Ifølge Radaronline skal Brookes bror, Scott, nå få det midlertidige ansvaret for guttene, til en endelig avgjørelse blir tatt av retten.

Brooke Mueller har foreløpig ikke kommentert nyhetene om narkotesten.

LES OGSÅ: Sheens eks-koner røk i tottene på hverandre