- Hun strålte fra innsiden

Jennifer Garner ser fantastisk ut etter fødselen.

FØRSTE OPPTREDEN: Skuespillerstjernen Jennifer Garner har stort sett holdt seg hjemme etter fødselen, men viste seg for første gang på et offentlig arrangement tirsdag. Foto: All over press
FØRSTE OPPTREDEN: Skuespillerstjernen Jennifer Garner har stort sett holdt seg hjemme etter fødselen, men viste seg for første gang på et offentlig arrangement tirsdag. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at skuespiller Jennifer Garner (40) ble trebarnsmamma i slutten av februar, har hun holdt seg unna tilstelninger og røde løpere.

Nå, to måneder etter fødselen, har Garner imidlertid gjort sin første opptreden i det offentlige, da hun viste seg fram på Disney-arrangementet «CinemaCon» i Las Vegas.

Og Garner får skryt for det hun viste fram på arrangementet der hun ble kåret til årets kvinnelige stjerne i organisasjonen.

«Hun så fantastisk ut på den røde løperen i en kort, hudfarget kjole. Det virket som hun strålte fra innsiden da hun smilte til fotografene», skriver britiske Daily Mail.


Garner har barna Violet, Seraphina og Samuel sammen med ektemannen Ben Affleck.

Nå kan hun se fram til en avslappende sommerferie sammen med familien, ettersom hennes kommende film, «The Odd Life of Timothy Green», ikke har premiere før i midten av august.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Viste seg to uker etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer