USMINKET: På vei til jobb i Boston mandag viste skuespiller Sophia Bush frem sitt usminkede og flotte ansikt. UsWeekly mener at TV-stjernen så strålende ut. Foto: All Over Press
USMINKET: På vei til jobb i Boston mandag viste skuespiller Sophia Bush frem sitt usminkede og flotte ansikt. UsWeekly mener at TV-stjernen så strålende ut. Foto: All Over PressVis mer

- Hun stråler uten sminke

I motsetning til andre Hollywood-stjerner trenger ikke sminkeløse Sophia Bush å være redd for paparazziene...

SEOGHØR.NO: Skuespiller Sophia Bush (30), kjent fra TV-serien «One Tree Hill», jobber for tiden med pilotinnspillingen av «Hatfields & McCoys», produsert av Charlize Theron for NBC.

Og på settet i Boston mandag viste TV-stjernen at hun ikke ser deppa ut etter at serien «Partners» ble tatt av lufta etter kun én sesong nylig.

Uten sminke og iført et sporty antrekk bestående av treningstights, joggesko og blå parkas, gjorde 30-åringen ingen forsøk på å gjemme seg for de oppmøtte paparazzifotografene. 

Og nå får Bush skryt for sin sminkefrie stil av UsWeekly, som mener at hun beviser at hun uomtvistelig er en naturlig skjønnhet.
 
«Fjeset hennes så friskt ut og øynene skinnende dahun var på vei til jobb», skriver magasinet om skuespillerens «strålende» utseende.

UsWeekly er trolig mer vant med å se mindre flatterende bilder av sminkeløse stjerner, som Mila Kunis (29), Tara Ried (37), Andie McDowell (54), Alicia Silverstone (36) og Katherine Heigl (34).

LES OGSÅ: Ønsker seg to bryllup