- Hun støttet meg ikke

Jordan langer ut mot eks-venninnen Victoria Beckham.

SNAKKER UT: Jordan sier akkurat det hun mener om både Victoria Beckham og Lucy Pinder i et intervju med OK! Magazine. Foto: All Over Press
SNAKKER UT: Jordan sier akkurat det hun mener om både Victoria Beckham og Lucy Pinder i et intervju med OK! Magazine. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: X Factor-dommer Cheryl Cole (25) har tidligere kritisert Victoria Beckham (34) for ikke å ha tatt kontakt med henne da det sto på som verst rundt utroskapsskandalen med mannen Ashley Cole.

Det var den britiske tabloidavisen The Sun som avslørte at Cheryls ektemann hadde vært utro med frisøren, og Cheryl opplevde ikke å få noe støtte fra fotballfrue Victoria Beckham- til tross for at hun også hadde opplevd utroskapsrykter rundt ektemannen David.

Nå er det puppemodellen Katie "Jordan" Price (30) som går ut og kritiserer Posh for manglende støtte da også hun ble bedratt av ekskjæresten Dane Bowers, til tross for at de to skal ha vært venninner på den tiden.

- Da jeg kjente Victoria, datet jeg Dane Bowers. Han var utro mot meg, men hun tilbød seg ikke å støtte meg, sier Jordan til OK! ifølge The Sun.

- Det viste seg at Dave faktisk hadde et forhold til venninnen hennes, så der lå problemet.

Dette er ikke første gang Jordan har langet ut mot fru Beckham. I 2007 gikk hun til frontalangrep på Posh under et TV-intervju, hvor hun uttalte at det ikke var vanskelig å se bedre ut enn Victoria...

Glamourmodellen Lucy Pinder (25) er også en av de som får gjennomgå av Jordan i intervjuet med OK!.

Pinder skal ha kalt Jordan for "en dum glamourmodell" i det hun entret Big Brother-huset tidligere denne måneden. Nå gir Jordan tilbake med samme mynt, og sier rett ut hva hun mener om glamourkollegaen.

- Jeg synes hun høres ut som en mann!

LES OGSÅ: Hva er det Jordan driver med?