<strong>TIL OSLO?:</strong> I Oslo holder kjæresten Christina Vukicevic til, og det kan være grunnen til at Demidov velger å reise til Norge, dersom han gjør det. Foto: Scanpix
TIL OSLO?: I Oslo holder kjæresten Christina Vukicevic til, og det kan være grunnen til at Demidov velger å reise til Norge, dersom han gjør det. Foto: Scanpix Vis mer

- Hun støtter meg uansett

Vadim Demidov vet ikke hvor han skal flytte. Men kjærestens mening teller.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I desember i fjor kunne Se og Hør avsløre at idrettsstjernene Vadim Demidov (25) og Christina Vukicevic (24) hadde funnet tonen.

Mens fotballproffem Demidov spiller for det spanske laget Real Sociedad, holder Vukicevic til i Oslo. Nå ønsker Demidov seg vekk, og utelukker ikke Norge som neste mål. Han forklarer at kjæresten er en støttespiller i valget av hvor han reiser.

- Hun er en viktig støttespiller. Vi er forståelsesfulle overfor hverandre. Hun støtter meg uansett hva jeg måtte komme til å velge, sier Demidov til VG.

Vukicevic er en av verdens beste hekkeløpere, og skal delta i sommer-OL i London. Men Demidov vet ennå ikke om han får sett kjæresten løpe.

- Det er sannsynligvis midt i oppkjøringen til neste sesong, Men, hvis jeg kan ta fri så hadde det vært topp å se henne løpe i OL, sier han.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kjæreste med fotballproff

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer