Kourtney Kardashian:

- Hun støtter hans nye forhold

Kourtney Kardashian synes angivelig at det er helt i orden at eksen har falt for modellen Amelia Hamlin (19).

EKSER: Kourtney Kardashian skal etter sigende ikke ha noen problemer med at eksen Scott Disick har funnet tonen med den 19 år gamle modellen Amelia Hamlin. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB
EKSER: Kourtney Kardashian skal etter sigende ikke ha noen problemer med at eksen Scott Disick har funnet tonen med den 19 år gamle modellen Amelia Hamlin. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB Vis mer
Publisert

Realityprofilen Scott Disick (37) har vært koblet til en rekke kvinner etter at forholdet med modellen Sofia Richie (22) gikk opp i røyk tidligere i år. Det nyeste tilskuddet er den 19 år gamle modellen Amelia Hamlin, som er datteren til «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Lisa Rinna (57).

Nylig ble det kjent at Richie hadde sluttet å følge ekskjærestens nyeste flamme på Instagram - noe som kan bety at hun har lagt Disick bak seg en gang for alle.

Scott Disicks eks Kourtney Kardashian (41) ser imidlertid ikke ut til å bry seg nevneverdig om at han angivelig har funnet lykken med 19-åringen. De skilte lag i 2015, og har de tre barna Mason (10), Penelope (8) og Reign (5) sammen.

- Kourtney bryr seg ikke om hvem Scott dater så lenge det holder ham opptatt og gjør ham lykkelig, sier en kilde til E! News.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

- På et bra sted

Kilden hevder videre at Disick er på sitt beste når han klarer å finne balansen mellom dating og familieliv. 37-åringen ble i starten av november koblet til Amelia Hamlin, og duoen ser ut til å ha hengt sammen som erteris siden den gang.

Ifølge E! News har de reist på helgeturer til Santa Barbara sammen, og også blitt observert sammen på stranda i Malibu.

Ifølge kilden skal Kourtney Kardashian ikke være særlig plaget over eksens nye erobring - rett og slett fordi de har fått et sunt forhold til hverandre som foreldre til de tre barna.

- Scott er på et bra sted med Kourtney og har vært en flott pappa for barna. Det er da Kourtney er på sitt lykkeligste, fortsetter kilden.

Selv om Kourtney Kardashian ser ut til å være komfortabel med at eksen har gått videre, tar ikke hans ferskeste ekskjæreste Sofia Richie romansen med like stor ro.

KRANGLER: I «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Hardt ut

Nylig sluttet hun nemlig å følge Disicks nye flamme på Instagram. Dette gjaldt også en rekke andre personer som kan knyttes til 37-åringen.

Richie har tidligere også sluttet å følge Disicks ekskjæreste Kourtney Kardashian, som hun før har hatt et veldig godt forhold til.

Disick, Hamlin og Richie ble alle sett på Kendall Jenners kontroversielle Halloween-bursdag tidligere i høst, men nylig meldte Daily Mail at Richie skal føle seg «forrådt» av Hamlin-familien. Dette fordi Amelia og søsteren Delilah, sammen med moren Lisa, er venner av Richie-familien.

En av bildetekstene Sofia delte på Instagram nylig, kan kanskje også tolkes som et tegn på at hun vil legge eksen og hans nettverk bak seg.

- Etterlat meg her, skrev hun under en bildeserie av seg selv i bikini fra en ferietur for kort tid siden.

FÅR KRITIKK: Khloé Kardashian får kritikk etter en spøk hun utførte på søsteren Kourtney i helgen. Video: Rød Løper Vis mer

Amelia er riktignok ikke den første modellen Disick er blitt sett med den siste tiden. Han er også blitt koblet til modellene Bella Banos (24) og Megan Blake Irwin (29) etter det ble slutt med Richie i mai i år.

LES OGSÅ: Derfor må de leie ut vinnerhytta

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer