Ingvar og Trine fra «Jakten på kjærligheten» er forlovet:

- Hun stotret frem et «ja» til slutt

Fridde på ferie i Lofoten.

FORLOVET SEG: «Jakten på kjærligheten»-paret Ingvar og Trine har forlovet seg. Nå planlegger de sommerbryllup til neste år. Foto: Lars Eivind Bones/ Dagbladet
FORLOVET SEG: «Jakten på kjærligheten»-paret Ingvar og Trine har forlovet seg. Nå planlegger de sommerbryllup til neste år. Foto: Lars Eivind Bones/ Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et av parene fra fjorårets sesong av TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten», Ingvar Alstad og Trine Merethe Sverkmo, har forlovet seg.

Det bekrefter Ingvar overfor TV 2.no.

- Ja, nå har jeg noe «soft news» her. Vi har forlovet oss, ja. Det er veldig hyggelig, sier den tidligere TV-bonden til Se og Hør.

Paret er for tiden på ferie sammen i Nord-Norge, og det var der frieriet fant sted.

Fridde på fjelltur

Overfor Se og Hør røper Ingvar at frieriet var planlagt på forhånd, men at han ble litt ekstra inspirert da sola tittel frem mens de to var ute på tur.

- Vi befinner oss i Lofoten, og her har vi gått masse turer og vært skikkelig turister. Vi har vært litt uheldige med været, men i går strålte sola igjen. Vi gikk en tur til Mannen (et fjell, journ.anm.), og da vi sto der og sola strålte, så måtte jeg bare lete i sekken etter ringen og sette meg på kne, sier han.

Den tidligere «Jakten»-bonden legger til at kjæresten, som han ble samboer med etter kort tid, ble tatt på senga av det romantiske frieriet.

- Hun ble veldig overrasket, men stotret frem et ja til slutt! sier han lattermildt.

LYKKELIGE: «Jakten»-paret Ingvar og Trine forlovet seg på ferie i Lofoten. Her viser Trine frem forlovelsesringen. Foto: Privat
LYKKELIGE: «Jakten»-paret Ingvar og Trine forlovet seg på ferie i Lofoten. Her viser Trine frem forlovelsesringen. Foto: Privat Vis mer

Når det gjelder bryllupsdato, forteller Ingvar at han og Trine ser for seg sommerbryllup i 2019.

- Vi tenker nok å gifte oss til sommeren i Trøndelag. Vi må jo ha et skikkelig trønderbryllup. Mer har vi ikke planlagt rundt det. Nå skal vi kose oss de siste dagene her i Lofoten, før vi reiser hjem igjen til helgen, sier han til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

VAKRE OMGIVELSER: Det forelskede «Jakten»-paret koser seg på sommerferie i Lofoten denne uken. Foto: Privat
VAKRE OMGIVELSER: Det forelskede «Jakten»-paret koser seg på sommerferie i Lofoten denne uken. Foto: Privat Vis mer

Filmet på soverommet

Ingvar Alstad og Trine Merethe Sverkmo var blant «Jakten»-parene som virkelig smeltet tv-seernes hjerter i fjor høst.

De to var ikke redde for å vise følelser på tv-skjermen, og duoen overrasket blant annet ved å slippe kameraene inn på soverommet da Ingvar var på besøk hjemme hos Trine.

Den gang røpet Ingvar overfor Se og Hør at paret var så avslappet at de lå og sov da kamerateamet kom på besøk.

- Vi visste at de skulle filme. Og vi gjorde det så enkelt at vi bare låste opp inngangsdøra for dem.

- De skulle komme i åtte, halv ni-tiden om morgenen, så vi tenkte at vi bare kunne bli liggende til de kom. Så vi låste opp for dem da vi våknet, før vi gikk og la oss igjen. Vi sovnet, så vi lå faktisk og sov da de kom inn, fortalte Ingvar, og la til:

ROMANTIKK: Ingvar Alstad delte seng med frier Trine. Der kan hun avsløre at bonden blant annet prater om potet i søvne. Vis mer

- Det høres jo litt «dramatisk» ut at de filmet på soverommet, men det er jo ikke noen pornofilm vi lager, så det gikk helt greit.

Trine var også klar på at det ikke ble for intimt å skulle dele bilder fra soverommet med tv-seerne, selv om hun innrømmet at det også var en litt merkelig følelse.

- Det er jo klart det er merkelig å ta med seg tv-seerne inn på soverommet. Samtidig var det såpass langt ut i filmingen at vi hadde blitt veldig trygge og godt kjent med de bak kameraene. Det sier jo litt om forholdet mellom to personer når de deler seng, så det gikk fint.

Både årets bønder, programleder Katarina Flatland og kamerateamet opplever at ikke alt går som på skinner under innspillingen av TV 2-programmet. Vis mer

Opplevde bryllupsmas

Da Se og Hør snakket med «Jakten»-paret før jul, røpet Ingvar for øvrig at både frieri og bryllup lå i kortene, men at de ikke ønsket å forhaste seg.

Samtidig kunne han fortelle at det var andre som derimot gjerne ønsket å høre kirkeklokkene ringe jo før, jo heller:

- Det har kommet inn meldinger med tilbud om både bryllupsbil og kokk til bryllup. Så det er visst mange som er gira på det, hehe! Så hvis vi bare venter lenge nok, er det sikkert noen som sender ut invitasjoner også, sa han muntert den gang.

Ingvar og Trine er imidlertid ikke det første paret fra 2017-utgaven av «Jakten på kjærligheten» som har forlovet seg.

Vestfold-bonden Erik Grytnes og frieren Maria Bjørndal kunne i februar fortelle at de hadde tatt forholdet ett skritt videre med forlovelse.

- Vi er superglade, men vil gjerne beholde detaljene litt for oss selv, skrev Erik i en sms til Se og Hør den gang.

LES OGSÅ: - For meg er det ikke OK å snakke om forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer