LEIER HUS: Etter at det ble kjent at Tiger Woods skal ha hatt en rekke elskerinner, har golfessets kone oppholdt seg i en luksusvilla i Florida. Foto: All Over Press
LEIER HUS: Etter at det ble kjent at Tiger Woods skal ha hatt en rekke elskerinner, har golfessets kone oppholdt seg i en luksusvilla i Florida. Foto: All Over PressVis mer

- Hun stoler ikke på ham

Elin nekter å flytte inn med Tiger igjen.

SEHER.NO: I starten av februar ble det kjent at Tiger Woods (34) hadde forlatt sex- avvenningsklinikken i Hattiesburg i Mississippi, hvor han har gjennomgått intensiv terapi og rådgivning.

Woods skal ha tilbragt seks uker på klinikken, hvor han i tillegg har gått i yoga-klasser og måttet snakke ut om alt utroskapet.

Men til tross for at stjernen prøver å gjenvinne tillitten for sin svenske kone, Elin Nordegren (30), klarer hun ikke å stole på sin utro ektemann ennå.

- Tiger vil at hun skal flytte inn med ham igjen, men så langt har hun sagt nei. Hun er ikke klar og hun stoler ikke på ham, sier en kilde til Radaronline.


Elin har den siste tiden leid en luksusvilla i nærheten av familiehuset hun tidligere delte med verdens beste golfspiller i Windermere i Florida.

Den svenske skjønnheten har de siste ukene blitt vant til et liv uten ektemannen, og ifølge Radaronline viser nye bilder av henne at hun klarer seg fint uten ektemannen.

- Hun går ikke rundt og er deppa. Hun bygger et liv, sier en kilde til nettstedet.

Elin har fremdeles ikke tatt på seg gifteringen igjen, og ifølge kilder gjenstår det fremdeles å se og hun kommer til å tilgi ektemannen for hans mange sidesprang.

Selv om det er gått et par måneder siden Tiger Woods hemmelige liv ble kjent, dukker det stadig opp historier fra kvinner verden over.

Denne uken gikk pornostjernen Joslyn James ut og hevdet at Tiger Woods hadde gjort henne gravid to ganger, men tirsdag gikk slektninger av Josyn ut og hevdet at hun er en notorisk løgner.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Hun vet at han lyver