STOR SAK PÅ GRUNN AV BAK: Lauren Goodger (t.h) kan bli anmeldt til politiet etter at hun hevdet et Instagrambilde av den amerikanske modellen Carmen Ortega  var av henne.  Foto: Instagram
STOR SAK PÅ GRUNN AV BAK: Lauren Goodger (t.h) kan bli anmeldt til politiet etter at hun hevdet et Instagrambilde av den amerikanske modellen Carmen Ortega var av henne. Foto: InstagramVis mer

- Hun stjal rumpen min på Instagram

Den britiske TV-stjernen ble tatt på fersken etter sin frekke «rumpe-selfie».

- Hun stjal rumpen min på Instagram

SEOGHØR.NO: Den britiske TV-stjernen Lauren Goodger (28) - best kjent fra realityserien «The Only Way is Essex» - har havnet i hardt vær etter at hun la ut et lettkledd bilde på sin Instagram-side.

Bildet, som ga inntrykk av å vise Lauren i sexy undertøy med ryggen til kamera, er i virkeligheten av den amerikanske modellen Carmen Ortega (27).

Flere fans av «The Only Way is Essex» - som i Norge har vært sendt på kanalen FEM - var raskt ute med å påpeke at bildet var så å si identisk med det Carmen tidligere hadde lagt ut på sin Instagram-side.

- Den eneste forskjellen er at det har blitt gjort lysere og at Lauren ser ut til å ha gjort Carmens hofter større ved hjelp av fotomanipulasjon, skriver Daily Mail.
Goodger har nå fjernet sitt bilde fra Instagram, men det holder ikke for den amerikanske modellen.

Nå truer Carmen Ortega med å saksøke Goodger, dersom hun ikke ber om unnskyldning.

- Jeg snakker med advokaten min. Jeg har gitt henne sjanse til å si unnskyld, men hun vil ikke, sier Carmen til The Sun.

Den mørkhårete skjønnheten - som ifølge The Sun er en nær venn av Justin Bieber - mener Lauren er besatt av henne.

- Jeg har jobbet hardt for å få det utseendet jeg vil ha, og derfor gjør jeg også suksess som modell. Det at noen gir seg ut for å være meg er ikke OK. Hun har forfulgt meg på nettet, men det har slått tilbake på henne.

Lauren Goodger har foreløpig ikke kommentert beskyldningene.LES OGSÅ: - Jeg ser overvektig og trist ut