KRANGLER OM SMINKE: Nadia Marielle Mouacim beskylder Britt Carin Jonassen for å ha forsynt seg med sminken hennes etter at hun ble stemt ut av Robinsonekspedisjonen. Foto: TV 3
KRANGLER OM SMINKE: Nadia Marielle Mouacim beskylder Britt Carin Jonassen for å ha forsynt seg med sminken hennes etter at hun ble stemt ut av Robinsonekspedisjonen. Foto: TV 3Vis mer

- Hun stjal mascaraen min

men Robinson-Britt Carin avfeier påstandene som "PR-triks"...

SEHER.NO: Nadia Marielle Mouacim (29) la ikke skjul på at hun følte seg forrådt da hun for to uker siden ble stemt ut av Robinsonekspedisjonen på TV3.

Spesielt var hun skuffet over at Britt Carin Jonassen (24) - som hun anså som en nær venninne - hadde stemt på henne.

- Vi var mye sammen og lo mye, så plutselig gir hun meg den stemmen. Jeg følte meg dolket i ryggen, sa hun til seher.no etter sendingen.
Men også etter at det var klart at hun måtte forlate øya, hevder Mouacim at Britt Carin tok seg til rette på hennes bekostning.

Samme kvelden som Nadia ble stemt ut, hevder hun at sminken hun hadde med som personlig eiendel forsvant fra bagen hennes. Hun er overbevist om at det var Jonassen som tok denne.

- Den ble tatt ut av bagen min mens jeg ventet på å dra fra øya. Jeg glemte også igjen en genser på øya, som Britt Carin ofte har gått rundt i, senest i siste episode, sier Nadia til seher.no.

Britt Carin Jonassen innrømmer at det var hun på vegne av de gjenværende deltakerne som beholdt mascaraen på øya, men føler seg ikke som noen skurk.

- Det var vanlig at de som ble stemt ut la igjen sine personlige eiendeler, men hun pakket ned sin mascara, selv om den var full av sand. De andre bad meg gå og hente den, selv om jeg var nervøs. Når det gjelder genseren, så var det mange klær som ble lagt igjen, og siden vi knapt hadde noenting, brukte vi det vi fant, sier hun til seher.no.

Hun ser på utspillet fra Mouacim som et dårlig skjult forsøk på å skaffe seg oppmerksomhet, og vil ikke kommentere saken ytterligere.

- Alle vi andre hadde en kjempepositiv opplevelse på øya. Men hun prøver å skaffe seg PR ved å slenge dritt om andre. Jeg gidder ikke kaste bort en kalori mer på den dama, sier hun bestemt.

Jonassens versjon av blir bekreftet av Ine Amundsen (25) - som kom til øya halvveis i ekspedisjonen, og var en av jentene som lånte sminke av Nadia Marielle før hun forlot øya.

- Når man bor så tett opp på hverandre, så ble det tradisjon å dele alt, og det ble vanlig å legge igjen både klær og sin personlige eiendel, hvis det ikke var noe spesielt, som golfsettet til Christopher. Det kunne vært hvem som helst som gikk og hentet den mascaraen, selv om den nærmest var ubrukelig, sier hun.

Mouacim hevder imidlertid at hun ikke var forberedt på at noen skulle forsyne seg av bagen hennes uten å si i fra.

- Hadde de spurt, skulle jeg gitt bort sminken.  Men jeg syntes det var frekt å åpne den uten å spørre. Jeg hadde aldri gjort noe sånt. Etter at jeg oppdaget at sminken var borte, sa jeg i fra til produksjonsteamet, men de gjorde ikke noe.

Line Vee Hanum i TV3 sier produksjonen tar fra deltakerne gjenglemte eiendeler som kan brukes til å overleve.

- Hvis noen har med seg fiskegarn som personlig eiendel for eksempel, så kan det være en grunn for de andre til å beholde dem på øya. Derfor må vi også ta det fra de andre hvis deltakeren blir stemt ut.

- Når det gjelder klær og alt det andre, så byttelåner deltakerne hele tiden ting seg i mellom, så det er vanskelig for produksjonsteamet å kontrollere.

Robinsonekspedisjonen ser du på TV3 søndager kl 20.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Jeg trodde George skulle ut