Pamela Anderson:

- Hun stjal mannen min

Ikke alle er like henrykt over Andersons nye ekteskap.

GIFT IGJEN: Pamela Anderson kunne tidligere denne uken avsløre at hun giftet seg på julaften. Foto: Marco Piovanotto / ABACAPRESS / NTB
GIFT IGJEN: Pamela Anderson kunne tidligere denne uken avsløre at hun giftet seg på julaften. Foto: Marco Piovanotto / ABACAPRESS / NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke sjelden Pamela Anderson (53) skaper overskrifter i sladrepressen. Ved inngangen til fjoråret var det nok flere som hentet frem popkornet, da hun giftet seg med filmprodusenten John Peters (75) - et ekteskap som ble annullert bare tolv dager senere.

Det kunne vært hennes femte ekteskap, men skulle altså ikke vare. «Baywatch»-stjernen ga derimot ikke opp dating av den grunn, og tidligere denne uken ble det kjent at hun har giftet seg igjen.

Denne gang er det hennes livvakt, Dan Hayhurst, som har kapret hjertet hennes - og ifølge Anderson selv er hun akkurat der hun ønsker å være.

53-åringen har likevel ikke vært den heldigste hva gjelder forhold og ekteskap, og det kan se ut til at heller ikke dette ekteskapet blir problemfritt for Anderson.

BRUDD: Pamela Anderson langet ut mot sin ekskjæreste gjennom to år, Adil Rami. Vis mer

Splittet opp familien

Nå ser det nemlig ut til at Hayhursts egen ekskjæreste står i veien for et langt og lykkelig ekteskap med den populære skuespilleren og modellen.

I et intervju med den britiske avisen The Sun kommer ekskjæresten, som heter Carey, med en rekke anklager mot 53-åringen. Anderson blir blant annet anklaget for å ha ødelagt og splittet familien hennes.

- Jeg besluttet å ta bladet fra munnen fordi jeg ønsker at folk er klar over at mitt nesten fem år lange forhold, med tre barn involvert, endte på grunn av en affære Pam (Pamela Anderson, journ.anm.) og Dan startet mens han ennå var sammen med meg, sier Hayhursts ekskjæreste til The Sun.

Ekskjæresten hevder til avisen at Hayhurst flyttet inn hos Anderson i juli, etter at han pakket sakene og dro fra hjemmet han delte med Carey. Hun påstår også at han først skal ha jobbet for Anderson i et halvt år, før det oppsto romantiske gnister mellom dem.

GIFTET SEG: Den russiske influenseren Marina Balmasheva giftet seg med sin tidligere stesønn, Vladimir «Vova» Shavyrin. Foto: Instagram / marina_balmasheva Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

- Vi var alle tatt på senga av dette, og det har vært vanskelig for oss. Og det er ikke bare meg og barna, men mange folk har blitt såret av dem. Dan har mistet vennskap og jobbrelaterte relasjoner på grunn av dette, sier hun til avisen.

Ekskjæresten skal angivelig ha konfrontert Hayhurst med hans relasjon til Anderson like etter at pandemien brøt ut. Hun hevder til avisen at han først avkreftet det hele, før han etter hvert skal ha erkjent at han hadde en affære med «Baywatch»-stjernen.

I intervjuet hevder ekskjæresten også at Hayhurst i en periode avskydde Anderson. Han skal blant annet ha gjort narr av hennes ekteskap til John Peters i fjor vinter og kalt Anderson for en «drage» i negativ forstand, ifølge ekskjæresten.

- Er så forelsket

Det var onsdag denne uken det ble kjent at Pamela Anderson hadde giftet seg. Det bekreftet hun i et stort intervju med Daily Mail. Bryllupet fant sted i en intim seremoni hjemme hos Anderson på Vancouver Island i Canada på julaften.

Ingen gjester skal ha vært til stede under vielsen.

- Jeg er akkurat der jeg skal være - i armene på en mann som virkelig elsker meg, sa 53-åringen til Daily Mail.

Hun fortalte at hun og Hayhurst fant tonen under pandemien, men nevnte naturligvis ingenting om at en tredjepart har vært innblandet.

- Jeg er så forelsket. Vi giftet oss på julaften med våre familiers velsignelse. Alle sammen er lykkelige på våre vegne, delte Anderson videre.

LES OGSÅ: Dette setter fart på forlovelsesryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer