Melanie Brown og Stephen Belafonte:

- Hun startet krangelen om barna som hevn

Den bitre skilsmissen mellom Melanie Brown og Stephen Belafonte har tatt en ny og dramatisk vending.

SKILSMISSEDRAMA: Nye detaljer viser at det bitre skilsmisseoppgjøret mellom Melanie Brown og Stephen Belafonte kunne vært unngått. Foto: NTB Scanpix
SKILSMISSEDRAMA: Nye detaljer viser at det bitre skilsmisseoppgjøret mellom Melanie Brown og Stephen Belafonte kunne vært unngått. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Mel B (42), eller Melanie Brown som hun egentlig heter, og hennes tidligere ektemann Stephen Belafonte (42) har den siste tiden skapt massiv oppmerksomhet med deres dramatiske skilsmisseprosess og krangel om omsorgsrett.

Voldsanklager, sexvideoer, utroskap, og narkotikamisbruk, er blant noen av anklagene duoen har slått mot hverandre - hvor også deres barnevakt, Lorraine Gilles (26), har blitt en sterk stemme i den bitre skilsmissen.

Helt siden mars har sagaen om skilsmissen utspilt seg, og det ser fremdeles ikke ut til at duoen kan bli enige.

Nå hevder imidlertid Stephen at det bitre skilsmisseoppgjøret kunne vært unngått.

Ifølge Daily Mail, som har fått tilgang til rettsdokumentet, skal avslørende tekstmeldinger mellom Mel B og Stephen hevde at duoen i utgangspunktet var enige om foreldreretten til barna.

Men da Stephen imidlertid ikke overholdt Mel Bs skilsmissekrav om at han ikke skulle få noen av pengene, skal den tidligere «Spice Girls»-stjernen ha startet en evigvarende krig av beskyldninger som hevn på den tidligere ektemannen.

Saken fortsetter nedenfor.

I SINNE: Tidligere Spice Girls-stjerne Mel B. har vært dommer på TV-showet «America's got talent» i fem sesonger. Da meddommer Simon Cowell sa en vits på hennes bekostning, så hun rødt. Video: NBC/Fremantle Media via CNN Vis mer

Forfalsket ekteskap

I etterkant har skilsmisseoppgjøret endt i en bitter krig hvor flere pikante detaljer om duoens forhold har kommet frem.

Blant annet hevdet Mel B at Stephen skal ha vært utro mot deres egen barnevakt.

Kort tid etter svarte barnevakten med et søksmål mot den tidligere «Spice Girls»-stjernen som hevdet at Mel B skal ha forført henne med alkohol som 18-åring til å bli med på gruppesex.

Nå har «Spice Girls»-stjernen gått hardt ut mot Stephen og barnevakten, og hevder at barnevaktens ekteskap med Michael Bleau skal kun ha vært et spill for å få lov til å bli i landet - slik at Stephen fortsatt kunne treffe henne bak ryggen til Mel B.

Ifølge rettsdokumentene som TMZ sitter på, skal Lorraine ha brukt kokain, noe som kunne forårsaket utestengelse fra landet.

- Hun tok kokain foran barna sine

Anklagelsen mot Stephen og Lorraine kom i kjølvannet av Stephens narkotika-anklager mot Mel B.

Tidligere denne måneden gikk nemlig Stephen hardt ut med påstander om ekskonens narkotikamisbruk.

«Den største grunnen til at jeg er bekymret handlet om barnas sikkerhet, og at motparten her hadde laget vaner av å ta kokain og å drikke alkohol», står det i rettsdokumentene som Daily Mail har fått tilgang på.

«For å gjøre ting verre, ble frykten min for barnas beste enda verre da motparten sparket barnepiken, som hadde bodd med oss siden 2010. Jeg vil ikke at motparten her skal bruke narkotika eller drikke alkohol rundt barna, spesielt når det ikke er noen andre i nærheten», står det videre.

Gift i ni år

Det var i 2007 Mel B og Stephen ga hverandre sitt ja under en seremoni i Las Vegas. I 2014 tok paret ut separasjon, etter syv år sammen, men det var ikke før i mars i år Mel B søkte om skilsmisse fra ektemannen gjennom ti år.

Ekteparet har ett barn sammen, Madison (6), som de fikk i 2011.

Mel B så sin dide har to barn fra tidligere forhold, Angel Iris Murphy Brown (9) og Phoenix Chi Gulzar (17). Førstnevnte med skuespiller Eddie Murphy (55).

Stephen Belafonte har datteren Giselle Belafonte (12) fra et tidligere ekteskap.

LES OGSÅ: - Scott Disick innlagt på sykehus mot sin vilje