PÅ NORSK JORD: Onsdag morgen ankom USAs president Barack Obama og kona Michelle Oslo. Foto: Scanpix
PÅ NORSK JORD: Onsdag morgen ankom USAs president Barack Obama og kona Michelle Oslo. Foto: ScanpixVis mer

- Hun står opp klokka fire for å trene

Det er ikke bare ektemannen som får priser. Torsdag ble Michelle Obama kåret til årets mest fascinerende person.

SEHER.NO: Torsdag er Oslo snudd på hodet i forbindelse med USAs president Barack Obamas besøk, hvor han skal ta i mot Nobels fredspris.

Med på Oslo-besøket er også presidentens kone, Michelle Obama (45), som har fått mye skryt for sin gode smak og flotte figur i løpet av sine første måneder i det hvite hus.

Og Michelle lever på ingen måte i skyggen av ektemannen sin. Samme dag som Barack mottar fredsprisen i Norge, blir nemlig USAs førstekvinne utnevnt som årets mest fascinerende person av ingen ringere enn den kjente ABC-journalisten Barbara Walters, skriver Popcrunch.

Fru Obama slo med det kjendiser som popkometen Lady Gaga, politiker Sarah Palin, artisten Adam Lambert og Jackson-barna i kåringen av 2009s mest minneverdige mennesker.

Walters intervjuet Michelle i Det hvite hus i forbindelse med prisen på onsdag, og "The View"-programlederen kunne ikke dy seg med å spørre om hvordan presidentfruen holder de flotte overarmene i form.

- Jeg må innrømme at rutinene mine ikke har forandret seg mye de siste elleve årene. Jeg begynte å trene like etter Malia, vår eldste ble født, og helt ærlig så var det en lite hevn fordi jeg er gift med en mann som har trent hele livet. Uansett hvor travel han er, så finner han tid til å trene, fortalte hun ifølge Popcrunch.

- Malia var fire måneder og hun våknet fremdeles klokken fire på natten og jeg sto opp siden jeg hørte henne først. Og da tenkte jeg, 'Vel, nå er jeg oppe, så jeg kan like gjerne dra på trening', sa Michelle.

Ekteparet Obama har en travel timeplan i Oslo torsdag. Presidenten har allerede vært og hilst på Statsminister Jens Stoltenberg, og klokken 13.00 er det klart for Fredsprisseremoni i Oslo Rådhus før det blir bankett på Grand Hotell klokken 19.00.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES OGSÅ: Will Smith nektes å bo på Grand Hotel