FÅR GJENNOMGÅ: Jan Thomas kommer med kraftig kritikk mot komikeren Anne-Kat. Hærland. Foto: SCANPIX
FÅR GJENNOMGÅ: Jan Thomas kommer med kraftig kritikk mot komikeren Anne-Kat. Hærland. Foto: SCANPIX Vis mer

- Hun spyr ut gift

Jan Thomas tordner mot Anne Kat. Hærland, etter komikerens utspill.

Publisert
SEHER.NO: Anne-Kat. Hærlands (36) norgesturné "Gift, men ingen fanatiker", har skapt store reaksjoner. Vendela Kirsebom (41) er blant komikerens "ofre", og hun truet med å gå til søksmål mot Hærland, etter behandlingen hun fikk på scenen.

- Jeg sier hun har mer mark i hjernen enn en uke gammel hyse, og det mener jeg, sier Hærland om Vendela til Spotlight på TVNorge.

- Det hun gjør med unge jenters selvbilde er faen så mye verre enn det jeg sier om henne, påstår komikeren, som kaller Kirsebom for en "dustedommer i Top Model".

Disse påstandene har fått Vendelas gode venn, Jan Thomas (42), til å reagere kraftig. Han har tidligere tatt et oppgjør med humoristen, men dette overgår det meste.

- Hun kan umulig ha det bra med seg selv. Jeg mistenker også at Anne-Kat. gjerne skulle ha vært Vendela, sier han til Spotlight.

- Jeg har alltid blitt frarådet å kommentere Anne-Kat. tidligere. "La henne være fordi hun er gæren". Hun er ikke et helt normalt menneske.

Jan Thomas reagerer sterkt på at Anne-Kat. setter spørsmålstegn ved hvordan Vendela kan være et forbilde for andre.

- Er hun (Anne-Kat. journ. anm.) et godt forbilde selv? Hun spyr ut gift. Drikker, røyker og fester som en rockestjerne. Hun er råtten på innsiden, tordner han.

Uttalelsene fra Jan Thomas er kjent blant managementet til Anne-Kat. Hærland, men de ønsker ikke å kommentere saken.

- Vi er kjent med saken, men vil ikke kommentere. Det vi ønsker å si, blir sagt i forestillingene til Anne-Kat., sier presseansvarlig Rune Viken til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Bryllupskaka var finere enn Espen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer