- Hun spiste is til frokost og middag

Filmstjernen ble tvunget opp i vekt.

GIKK OPP I VEKT: Michelle Williams stappet i seg iskrem for å gå opp åtte kilo til rollen i filmen «Blue Valentine». Her er hun i en scene med Ryan Gosling, som spiller den mannlige hovedrollen. Foto: Fra traileren
GIKK OPP I VEKT: Michelle Williams stappet i seg iskrem for å gå opp åtte kilo til rollen i filmen «Blue Valentine». Her er hun i en scene med Ryan Gosling, som spiller den mannlige hovedrollen. Foto: Fra traileren Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere «Dawson's Creek»-stjernen Michelle Williams (30) er for tiden travelt opptatt med å etablere seg som filmskuespiller i Hollywood, noe som ofte medfører tøffe krav for å tilpasse seg rollefigurene.

Til sin nye film «Blue Valentine», måtte både Williams - som tidligere var gift med den avdøde filmstjernen Heath Ledger - og hennes motspiller Ryan Gosling (30) gå kraftig opp i vekt.

Og ifølge regissør Derek Cianfrance gikk de hardt inn for oppgaven.

- De konkurrerte om hvem som kunne legge på seg mest, og Michelle vant. Hun gikk opp 15, 16 pund (rundt sju kilo, red.anm), sier han til People.

For å få til vektøkningen, skal Williams ha lagt seg på en alt annet enn typisk Hollywood-diett.

- Hun spiste iskrem til frokost og middag, og avocado-smørbrød hele dagen. Hun ville gjøre det, sier Cianfrance.

For Gosling er det ingen sak å gå verken opp eller ned i vekt. Før innspillingen av filmen «The Lovely Bones», som hadde premiere i 2009, gikk skuespilleren opp hele 30 kilo. Det endte med at skuespilleren fikk sparken, og ble erstattet av Mark Wahlberg.

- Regissøren og jeg hadde to forskjellige ideer om hvordan rollefiguren skulle se ut. Jeg mente virkelig at han burde være på over 100 kilo. Så jeg endte opp feit og arbeidsledig.

For å gå opp i vekt, brukte Gosling en taktikk som lignet Michelle Williams sin.

- Jeg smeltet Haagen Dazs-iskrem og drakk det, da jeg var tørst, sa skuespilleren ifølge nettstedet Showbizspy.com.

I filmen «Blue Valentine» spiller Williams og Gosling et ektepar med personlige problemer. Filmen har norsk premiere 18. februar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Dette er et resultat av frustrasjon og sulting.