VAR PÅ BUNNEN: Rusmisbruk og sykdom kjørte Amy Winehouse helt ned i kjelleren. Nå skal hun være bestemt på å endre livet sitt. Foto: All Over Press
VAR PÅ BUNNEN: Rusmisbruk og sykdom kjørte Amy Winehouse helt ned i kjelleren. Nå skal hun være bestemt på å endre livet sitt. Foto: All Over PressVis mer

- Hun spiser som en hest

Amy Winehouse er dekket av nikotinplaster - fast bestemt på å redde livet...

SEHER.NO: - Det eneste som går ned i lungene hennes nå er frisk luft. Hun står overfor et knallhardt valg, enten så holder hun seg til det eller så kan hun aldri synge igjen, sier Amy Winhouses far Mitch.

I et følelsladet intervju på britisk radio mandag fortalte han hvordan legene har advart den svekkede artisten om at hun må holde seg unna narkotiske stoffer hvis hun skal ha håp om å synge igjen.

Amy skal ifølge faren være dekket av nikotinplaster i håp om å redde karrieren.

Den utmagrede stjernen skal være bestemt på å kutte ut de dårlige vanene som har vært i ferd med å legge karrieren hennes i grus.

Winehouse, som har pådratt seg lungeemfysem, ble fraktet i all hast til sykehus etter en kollaps i sitt eget hjem i forrige uke.Da hadde hun allerede hostet blod en tid.

- Hun spiser som en hest - hun har lagt på seg halvannen kilo siden sist hun var på sykehus, forteller pappa Mitch.

- Hun skjønner at hun må forandre seg. Det eneste hun ønsker nå er å synge, la han til.

I går fortalte Mitch til mediene at Amy kunne risikere å permanent måtte gå med en oksygenmaske hvis hun ikke fulgte legenes råd.

- Det er forferdelig å tenke på at livet til min 24-år gamle datter kan bli slik. Men hvis narkotika betyr mer for henne enn å puste ordentlig, så får det bli sånn. Men legene har sagt til henne at hvis hun ikke kutter ut stoffene, kan hun dø.

Amy skal nå være på bedre tanker og desperat etter å endre livet sitt. Hun har lovet at hun skal holde seg unna narkotika og har begynt med et avvennings-program.

- Hvis hun kutter ut narkotika kan hun leve et fantastisk liv. Med ektemannen Blake også, hvis han blir rusfri i tillegg.

- Vi ber om at det er det Amy vil. Hun virker så bestemt. Jeg har begynt å se den gamle Amy nå, sier Mitch følge Mail Online.

LES OGSÅ: Frykter for datterens liv