- Hun spiser bare frokostblanding

Den britiske modellen er streng mot seg selv etter graviditeten.

SPREK MOR: Modell Abbey Clancy ble mor for bare et par uker siden, men ser allerede svært sprek og slank ut. Her avbildet på trilletur med moren Karen (t.v) og lille Sophia i Liverpool.  Foto: All Over Press
SPREK MOR: Modell Abbey Clancy ble mor for bare et par uker siden, men ser allerede svært sprek og slank ut. Her avbildet på trilletur med moren Karen (t.v) og lille Sophia i Liverpool. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Modellen Abbey Clancy (25) og forloveden, fotballstjernen Peter Crouch (30) ble foreldre for første gang i mars.

Parets lille jente Sophia ble født kort dit etter at modellen hadde tilgitt Crouch for at han hadde vært utro med en tenåringsprostituert. Tidligere denne uken ble paret igjen utsatt for utroskapsrykter.

Og nå er den vakre 25-åringen tydeligvis fast bestemt på å holde på kjæresten - og sin flotte figur. Hun sverger nemlig utelukkende til frokostblandingen «Rice Krispies» for å få kroppen tilbake i toppform etter graviditeten.

- Alle har kommentert på hvor bra hun ser ut og spurt hvordan hun har fått kroppen tilbake. Hun har fortalt dem at det skyldes frokostblandingen. Når hun er hjemme og føler seg småsulten, lager hun seg en skål, forteller en kilde til tabloidavisen The Sun.

Bare et par uker etter fødselen ser modellen altså uforskammet slank og spretten ut. Den nybakte moren er flere ganger blitt observert trippende rundt i Liverpool med barnevognen, iført åletrange bukser og høyhælte sko. Men motivasjonen for den ekstreme dietten er et par andre klesplagg.

- Mens de fleste av vennene mine kom på «babyshoweren» med leker og babyklær, hadde stylisten min Angie Smith kjøpt et par røde hotpants i skinn til meg. Jeg gleder meg sånn til å bruke dem, sier Clancy ifølge The Sun.


Selv om modellen visstnok har vært overlykkelig over graviditeten og den lille datterens ankomst, kan det virke som at forlovedens purunge affære fortsatt lurer i bakhodet hennes.

- Jeg er fast bestemt på å ikke begynne å kle meg som en 45-åring bare fordi jeg er blitt mamma. Jeg har kjøpt meg et par Lanvin-sko med kilehæl og slangeprint, så kanskje dere får se meg trille barnevogn i de skoene og hotpantsen! forsikrer hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er fullstendig sunn og lykkelig