- Hun spiller ekstremt mye på sex

Mel C gikk til frontalangrep på Rihanna før Norgesbesøket.

KRITISK: - Dette må man gjøre noe med. Det har nådd et metningspunkt, vi skylder våre barn å beskytte dem, mener Mel C om Rihannas valg om å spille såpass mye på sex. Foto: All Over Press
KRITISK: - Dette må man gjøre noe med. Det har nådd et metningspunkt, vi skylder våre barn å beskytte dem, mener Mel C om Rihannas valg om å spille såpass mye på sex. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Melanie «Mel C» Chisholm (37) er selv ikke ukjent med korte og utfordrende antrekk gjennom sin tid i Spice Girls. Derfor kommer det kanskje også som en overraskelse for mange at hun nå kritiserer den norgesaktuelle superstjernen Rihanna (23) for å være for sexy.

Onsdag kom nemlig Rihanna til Norge for å holde konsert i Bergen.

Popstjernen fra 1990-tallet, best husket som «Sporty Spice», innrømmer at hun er en stor fan av «Rude Boy»-sangerinnen. Likevel velger hun altså å kritisere Rihanna for at hun er altfor sexy for sine unge fans.

- Folk må ta litt ansvar fordi vi har kommet til et punkt der overseksualiseringen rettet mot yngre barn har gått for langt. Jeg mener at musikk er en stor del av den debatten. Kvinner i musikken - veldig suksessfulle kvinner - spiller ekstremt mye på sex. Samtidig har de unge fans, og det er upassende, sier Mel C til Daily Mail.

Den tidligere Spice Girls-stjernen legger i intervjuet ikke skjul på at hun selv også ble kritisert for det samme da hun opptrådte i jentegruppa. Siden den gang har imidlertid hennes egne holdninger endret seg og blitt mer modne etter tiden i rampelyset - og etter at hun fikk en liten datter.

Ifølge Mel C ville også Rihannas holdninger endret seg dersom hun hadde hatt barn selv.

- Rihanna har ansvar, og selv om kulturen alltid forandrer seg, har den forandret seg for mye. Dette må man gjøre noe med. Det har nådd et metningspunkt, vi skylder våre barn å beskytte dem. Rihanna får selvsagt gjøre som hun vil, men jeg mener at det er interessant å se hvordan hun håndterer denne kritikken, mener «Mel C», som understreker sin begeistring for sangerinnen Rihanna.

- Jeg elsker henne, jeg synes hun er en fantastisk artist med gode låter, bra plate og et veldig fint utseende. Men hun er ingen mamma. Kanskje tenker hun annerledes hvis hun blir det, jeg håper det i hvert fall, sier hun til Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er blitt et forhold igjen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer