- Hun sover med livvakter

Norgesaktuelle Lady Gaga skal være livredd for å bli myrdet.

LIVREDD: Lady Gaga skal være så redd for å bli myrdet at hun nå har mangedoblet sikkerhetsteamet sitt. Til helgen kommer popstjernen til Oslo.  Foto: All Over Press
LIVREDD: Lady Gaga skal være så redd for å bli myrdet at hun nå har mangedoblet sikkerhetsteamet sitt. Til helgen kommer popstjernen til Oslo. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Lady Gaga, eller Stefani Joanne Angeline Germanotta (24) som hun egentlig heter, ankommer Oslo denne uken, og skal holde en rekke konserter i hovedstaden i løpet av helgen.

Det er ventet at den kontroversielle «Pokerface»-stjernen vil ha med seg et stort entourage når hun kommer til Norge, og dersom skriveriene om sangerinnen stemmer, kan det godt tenkes at hun kommer til å ha livvakter rundt seg 24 timer i døgnet, også på soverommet.

Ifølge Contactmusic.com skal nemlig Gaga være livredd for å bli myrdet av en gal fan, slik Beatles-legenden John Lennon ble i 1980.

- Gaga synes en del av fan-mailen hun har fått har vært ganske illevarslende. Noen av fansen hennes er helt besatt  - de kommer med merkelige kommentarer som at de ikke vil være lykkelige før de dør sammen med henne, forteller en kilde:

- Hun er bekymret over hvordan John Lennon døde og frykter at det samme skal skje med henne. Hun har forferdelige tanker om at folk kan ha planer om å myrde henne.

Som følge av dette skal Gaga ha mangedoblet sikkerheten rundt seg, også når hun sover.

- Sikkhertsteamet hennes er alltid i nærheten. Hun blir mer og mer avhengig av dem og nekter å gå noe sted alene. Livvakten hennes sitter til og med på rommet hennes mens hun sover, sier kilden videre.
 
Det er imidlertid ikke alle som er like fornøyd med at popstjernen nå omringes av sikkerhetsvaker. Ifølge Heat Magazine skal Gagas kjæreste, Luc Carl, være svært oppgitt over det hele, og synes livvaktene ødelegger for privatlivet deres.

- Luc er veldig lei av at de har sikkerhetsfolk rundt seg hele tiden. Når de er hjemme hos Gaga og livvakten hennes er der, så ødelegger det stemningen. Men hvis det er det som får henne til å føle seg trygg, så respekterer han det, sier en kilde nær paret.

I september kunne forfatter Maureen Callahan, som har skrevet boken «Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga» avsløre at det ikke bare er livvakter Gaga har krevd på soverommet sitt om natten. 

Ifølge forfatteren skal nemlig popstjernen tidligere ha beordret kona til hennes manager, David Ciemny, til å sove i sengen hennes om natten fordi hun ikke følte seg trygg.

Angela Ciemny skal ha sagt at Gaga lot henne være to timer sammen med ektemannen, før hun måtte komme inn i sengen til artisten.

- Jeg pleide å si: «Gaga, jeg har en mann jeg må til. Jeg er i rommet ved siden av». Så ringte hun og tekstet meg: «Jeg savner deg, Ange, kan du komme tilbake?». Så jeg gjorde det. Vi tok bokstavelig talt på sminken vår sammen hver eneste morgen og gjorde oss klare for senga hver kveld, har Ciemny uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg måtte sove i sengen hennes hver kveld