- Hun sørget for at alle så på henne

Kim Kardashian viste hud både foran og bak da hun feiret 34-årsdagen sin i Las Vegas.

Publisert

SEOGHØR.NO: 21. oktober fylte realitystjernen Kim Kardashian West 34 år, og fredag denne uken markerte hun bursdagen med en eksklusiv fest på nattklubben TAO i Las Vegas.

Og om Kim fryktet at det å være kveldens hedersgjest ikke var nok for å få alles oppmerksomhet, sørget nok antrekksvalget for at alt fokus var på henne.

Den yppige 34-åringen var nemlig iført en svært dristig, hvit kjole med en sjenerøs utrigning bak så vel som foran, sexy draperier og en ettersittende silhuett.

- Kim klarte så vidt å holde attributtene sine på plass, skriver DailyMail om kjolen som var avslørende fra enhver vinkel.

Good morning #BdaySurpriseGettaway

Фото опубликовано Kim Kardashian West (@kimkardashian) вкл.

Den hvite kjolen stod ypperlig til Kims solbrune hud, som muligens var et resultat av den lille bursdagsferien hun tilbragte på Hawaii for et par dager siden - en gave fra ektemannen Kanye West (37). Hun delte flere idylliske landskapsbilder fra ferien på Instagram:

Kim har den siste tiden klaget over at hun vil ned i vekt, men fredag kveld virket hun mer enn fornøyd nok med figuren sin.

Eksklusivt tilbehør

Den motebevisste ettbarnsmoren kombinerte den vågale kjolen med designersko fra Givenchy.

De sorte skoene med tynne ankelstropper og gullfarget stilletthæl har en prislapp på nesten 9000 kroner.

I ørene hadde bursdagsdivaen glitrende øredobber som matchet den enorme forlovelsesringen fra Lorraine Schwartz, mens et delikat halskjede i gull matchet gulldekoren i utringningen bak på kjolen.

I GODT HUMØR: Kanye West og Khloé Kardashian slo smilende av en prat med kjente på TAO fredag kveld. Khloé feiret 30-årsdagen sin på den eksklusive nattklubben og restauranten i sommer. Foto: All Over Press
I GODT HUMØR: Kanye West og Khloé Kardashian slo smilende av en prat med kjente på TAO fredag kveld. Khloé feiret 30-årsdagen sin på den eksklusive nattklubben og restauranten i sommer. Foto: All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Kanye var på sin side iført en skimrende blazer med geometrisk mønster, hvit skjorte og mørke bukser - med et overraskende bredt smil som tilbehør.

Både lillesøster Khloé Kardashian (30) og mamma Kris Jenner (58) lot Kim få ha oppmerksomheten i fred - begge var kledd i diskrete, sorte antrekk for anledningen.

Storesøster Kourtney Kardashian (35) er for tiden høygravid med sitt tredje barn og var ikke å se på festen i Las Vegas.

LES OGSÅ: Festet med Kardashians i Las Vegas

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer