Melania Trump og konspirasjonsteori:

- Hun som spilte henne i dag var hyggelig

Internett er overbevist om at USAs president Donald Trump har erstattet førstedamen med en stand-in.

VEKKER OPPSIKT: De siste dagene har ivrige Twitter-brukere vært overbevist om at USAs president Donald Trump har leid inn en stand-in for Melania Trump. Video: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På internett florerer det av merkelige, morsomme og oppsiktsvekkende konspirasjonsteorier. Disse inneholder alt fra at månelandingen 20. juli 1969 ikke skjedde, til at The Beatles-stjernen Paul McCartney er død og at han rett og slett har blitt erstattet med en dobbeltgjenger.

Flere lar seg fascinere, og de fleste kan nok skrive under på at en eller annen konspirasjonsteori har vært samtaleemne rundt middagsbordet i løpet av årene.

Tar av

Nå er det imidlertid nok en konspirasjonsteori som får oppmerksomhet - under emneknaggen #FakeMelania på Twitter.

Flere har nemlig fått for seg at et bilde av førstedamen på vei inn i helikopteret Marine One, som skulle fly Melania (50) og Donald Trump (74) til en debatt mot demokratenes presidentkandidat Joe Biden - ikke egentlig viser Melania.

Emneknaggen har allerede over tusenvis av innlegg hvor ivrige Twitter-brukere spekulerer på om USAs president har leid inn en annen til å være kona hans.

Flere peker blant annet på at både smilet og kjevepartiet på nevnte bildet ikke stemmer overens med førstedamens.

«Det eneste jeg vil savne fra denne administrasjonen, er at de bytter ut nye Melaniaer og bare later som at vi ikke vil legge merke til det, som en fireåring med en gullfisk», skriver en.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer