- Hun snudde seg mot meg og så....

For første gang avslører Britney og forloveden hva som skjedde da de ble mer enn forretningsforbindelser.

TOK INITIATIVET: Britney Spears og Jason Trawick sier i et intervju med bladet Elle at det var hun som tok initiativet til at de ble kjærester. Foto: All Over Press
TOK INITIATIVET: Britney Spears og Jason Trawick sier i et intervju med bladet Elle at det var hun som tok initiativet til at de ble kjærester. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Britney Spears (30)  tidligere manager Jason Trawick (40) har fått mye av æren for at popstjernen har fått livet sitt på skinner igjen, etter at hun for fire år siden ble lagt inn på psykiatrisk sykehus.

For to år siden bekreftet paret at de hadde begynt å date, og i desember året etter takket Spears ja til å gifte seg med Jason.

I et intervju bladet med Elle avslører paret nå at det var Britney som tok det første steget, da paret ble mer enn forretningsforbindelser.

- Det var en sånn situasjon hvor hun flyttet seg nærmere. Deretter snudde hun seg mot meg, og så... sier Trawick ifølge People, før han blir hysjet ned av sin berømte forlovede.

Spears - som denne høsten er aktuell som dommer i TV-programmet «X Factor» - hevder hun nå nyter livet med Jason og sine to sønner Sean Preston (6) og Jayden James (5).

- Jeg har vært i rampelyset så lenge at jeg bryr meg ikke lenger om hva folk skriver om meg. Jeg sluttet å bli opprørt over løgner folk skriver om meg for lenge siden, sier hun til Elle.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste bikinikroppen på Twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer