TILTREKKES: Ifølge feminist og forfatter Naomi Wolf er det ikke bare menn, men også svært mange kvinner som begjærer Angelina Jolie.  Foto: Fra filmen
TILTREKKES: Ifølge feminist og forfatter Naomi Wolf er det ikke bare menn, men også svært mange kvinner som begjærer Angelina Jolie. Foto: Fra filmenVis mer

- Hun sniker seg inn underbevisstheten

Derfor begjærer kvinner Angelina Jolie...

SEHER.NO: Det er kun én uke siden Hollywoodskjønnhet Angelina Jolie kunne feire sin 34-årsdag, samtidig som hun ble kåret "verdens mektigste kjendis".

Superstjernen er både elsket og hatet av en hel verden, men særlig kvinner fasineres av den mørkhårede skjønnheten.

I et innlegg i siste utgave av magasinet Harper's Bazaar, snakker feminist- og forfatter Naomi Wolf ut om hvorfor hun tror kvinner "identifiserer seg med og tiltrekkes av Angelina".

Ifølge kvinne-eksperten er det nemlig flere grunner til det.

- Hun samler hvert aspekt av kvinnelig kraft og frihet, og kan både bli sett på som et symbol for godhet, samtidig som hun er seksuell, sier Wolf.

Da Angelina først slo gjennom i Hollywood, var det som en mystisk mørkhåret rebell, som skapte sjokkbølger da hun klinte til med sin daværende ektemann Billy-Bob Thornton offentlig, og kysset broren på munnen under Oscar-utdelingen i 2000.

Ifølge Wolf virket det den gang som om alt hun var ute etter var oppmerksomhet. Men etter at 34-åringen adopterte sønnen Maddox, og ble ambassadør for FN, forandret hun seg totalt.

- Hun virket mer moden, vakrere og mer seriøs. Hun viste en ny og radikal side ved det å være alenemor, sier Wolf.

Og selv da skandalen var et faktum, og affæren mellom henne og Brad Pitt ble kjent, klarte hun å omvende folks syn på situasjonen.

- Hun klarte noe som nærmest er umulig, nemlig å snu stempelet som ekteskapsødelegger til en sunn, familievennlig triumf, sier Wolf.

Feministen tror heller ikke kvinners interesse for Angelina vil dabbe av med det første.

- Hun har en evne til å snike seg inn i kvinners underbevissthet, og dermed tror jeg vi kommer til å følge med på alt hun gjør fremover, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tisptelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Slik skal de knuse ryktene