- Hun snek seg inn til kjæresten min

Popstjernen skal ikke ha skydd noen midler for å få tak i drømmemannen.

DUMPET: Skuespilleren Alex Stebbins hevder hun ble dumpet fordi Lady Gaga innledet et forhold til kjæresten hennes. Foto: Twitter
DUMPET: Skuespilleren Alex Stebbins hevder hun ble dumpet fordi Lady Gaga innledet et forhold til kjæresten hennes. Foto: Twitter Vis mer
SEHER.NO: Popartisten Lady Gaga (24) har i løpet av de siste årene blitt en av verdens mest populære sangerinner, takket være låter som «Bad Romance» og «Poker Face».

Men til tross for suksessen, var det ingen av hennes mannlige fans som var interessante da sangerinnen nylig dro på mannejakt, ifølge den langt mindre kjente kvinnelige skuespilleren Alex Stebbins (21).

I et intervju med avisen New York Post hevder Stebbins at Lady Gaga - som egentlig heter Stefani Joanne Angelina Germanotta  - gjorde alt hun kunne for å vinne tilbake sin eks-kjæreste Luc Carl, da han ble sammen med Stebbins.

- Det er utrolig vanskelig å være sammen med noen som har en berømt eks-kjæreste, og som ikke skyr noen midler for å vinne ham tilbake.

- Til meg sa Luc at han var ferdig med henne. At alt de hadde gjort da de var sammen, var å krangle.


Etter å ha feiret bursdagen sin i Las Vegas med kjæresten fikk imidlertid Stebbins en sjokkbeskjed i presang.

Luc skal ha fortalt henne at han ville bli sammen igjen med Lady Gaga, og at de hadde møtt hverandre i skjul i hans leilighet.

Popartisten skal ha tryglet ham om å komme tilbake, og til slutt skal han ha gitt etter.

- Det føltes som et slag i magen.

- Hun kunne få alt hun ønsket seg. bortsett fra en ting, og det fikk henne bare til å ønske seg det sterkere, sier Stebbins.


Skuespilleren - som har hatt en gjesterolle i TV-serien «Law & Order:SVU» - hevder ga raskt opp kampen om kjæresten på grunn av Lady Gagas stjernestatus.

- Jeg kunne ikke konfrontere henne, det ville vært som å slåss mot Jesus, sier hun til New York Post.

Lady Gaga har foreløpig ikke kommentert beskyldningene fra Stebbins.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg tok søppelposer og slang det sammen