- Hun snakker ikke med noen lenger

Vennene er alvorlig bekymret for «The Hills»-stjernen.

TØFF TID: Heidi Montag skal ha hatt det svært tøft etter at bruddet med ektemannen, Spencer Pratt, ble kjent.  Foto: All Over Press
TØFF TID: Heidi Montag skal ha hatt det svært tøft etter at bruddet med ektemannen, Spencer Pratt, ble kjent. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere i sommer ble det kjent at realityparet Heidi Montag (23) og Spencer Pratt (26) har søkt om skilsmisse.

Og i forrige uke hevdet Pratt at det var han som dumpet «The Hills»-kona, fordi han ønsker å være kjendis på heltid. 

- Vi elsker hverandre, men jeg er en kjendishore og vil aldri vokse ut av det. Heidi vet det, og vil ikke vite av det. Hun trodde jeg ville vokse ut av dette, men nei. Jeg er fortsatt den samme Spencer som ble med i «The Hills» for å bli kjendis, sa Pratt.


Kort tid etter at bruddet ble bekreftet, flyttet Heidi inn med venninnen Jennifer Bunney, kjent fra MTV-serien «Laguna Beach». Og de to jentene skal ha planlagt å lage en helt ny realityserie sammen.

Skilsmisse-prosessen har imidlertid vært tøff for Heidi, og 23-åringen skal nå ha bestemt seg for å droppe serien med venninnen, skriver Radar Online. 


I et ferskt intervju med nettstedet forteller Bunney at hun fortsatt planlegger å lage programmet, men at hun hadde ønsket å få med seg Heidi. 

Realitystjernen avslører også at hun er svært bekymret for venninnen, som skal ha holdt seg inne siden bruddet med Spencer.
 
- Jeg er definitivt bekymret for henne. Med skilsmissen og slutten på «The Hills» har mye endret seg i livet henne, og hun snakker ikke med noen lenger. Hun har det tøft nå, sier Bunney.

Selv om Heidi har holdt seg isolert den siste tiden, har hun likevel rukket å bli koblet opp mot en rekke nye menn, deriblant «The Hills»-stjernen Brody Jenners gode venn, Cougar Zank. 

Jennifer synes imidlertid det er rart at hun ikke har hørt noe fra Zank, dersom ryktene om forholdet til Heidi stemmer.

- Heidi har gått gjennom mye den siste tiden, men jeg skjønner ikke hvorfor Cougar ikke ringer og forteller meg hvordan det går med henne. Jeg har vært venninnen hennes i mange år, før hun ble berømt, før operasjonene, før Spencer...Heidi vet ikke engang at jeg har gjort det slutt med kjæresten min, sier hun.

Ifølge Bunney er hun lei seg for at Heidi ikke lenger vil være med på serien de hadde planlagt. Men realitystjernen avviser at hun er sint på venninnen.

- Vi er ikke i en krangel. Jeg er ikke sint på henne, og hun er ikke sint på meg. Jeg håpet virkelig hun ville være med på showet, og håper at hun kanskje ombestemmer seg når showet begynner. Jeg ville at hun skulle være med på alt sammen, men jeg vil ikke presse henne til noe akkurat nå, sier Bunney.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: -.21 år og nå blir det rynkebehandlingVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer