- Hun smilte fra øre til øre

Hollywood-kjekkasen var tidligere koblet til Anine Stang...

NYTT PAR? Det spekuleres i om Mark Salling er sammen med Selena Gomez. Foto: All Over Press
NYTT PAR? Det spekuleres i om Mark Salling er sammen med Selena Gomez. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Parryktene florerer som vanlig i Hollywood, og nå spekuleres det heftig i om «Glee»-kjekkasen Mark Salling (27) har funnet tonen med sangeren og skuespilleren Selena Gomez (18).

Kilder nær Gomez forteller til RadarOnline.com at det er noe på gang mellom Salling og Gomez, spesielt etter Teen Choice Awards.

- De kan være et par. De tekstet hverandre under utdelingen, selv om Selena satt på første rad, og Mark var bak scenen og ledet programmet.

- Hver gang Mark dukket opp på scenen, smilte Selena fra øre til øre, forteller kilden.

Likevel dro ikke Salling ut med Selena etter utdelingen. Han dro ut på restaurant med Cory Monteith og Chord Overstreet, skriver nettstedet.

Salling, som snart er aktuell med sin første singel, ble tidligere koblet til den norske sangstjernen Anine Stang (24). Den gang var det også RadarOnline.com som spekulerte, etter at Stang hadde skrevet om et møte med skuespilleren på sin blogg.

Anine slo overfor Seher.no tilbake mot kjærlighetsryktene.

- Jeg er kjempeimponert over amerikansk gossip-media altså. Det er en veldig fabrikert historie. Det er helt sjukt egentlig. De må jo ha sett det på bloggen min, og det er ganske rart siden den er norsk. Jeg skjønner ikke hvordan de har kommet over bloggen min heller, men de detaljene som står her stemmer ikke, sa hun, og forklarte at hun har vært venn med tv-stjernen lenge.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Dette er jo kjempeflaut!