- Hun smiler til ham hele tiden

Katie Holmes prøver så godt hun kan å dempe kjærlighetsryktene - uten hell. Se en helt ny video av de hete scenene mellom Katie og hennes nye flamme.

Publisert
Sist oppdatert
Se video fra Katie og Kirbys hete dag på filmsettet øverst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Katie Holmes (34) har i det siste flere ganger blitt koblet til sin skuespillerkollega Luke Kirby (34) - som hun spiller mot i sin nye film «Mania Days».

Ryktene ble enda sterkere da paret i helgen filmet hete kysse-scener i New York.

Katie - som har vært singel siden bruddet med eks-mannen Tom Cruise i 2012 - har ifølge nettavisen New York Daily News tilbragt mye tid med Kirby også utenfor settet.

- Hun smiler til ham hele tiden, og flørter mye. Han ser også ut til å være veldig interessert i henne, sier en kilde til nettstedet.

Holmes har foreløpig ikke kommentert ryktene, men skal ha gjort flere dramatiske forsøk på å ikke å bli sett sammen med Kirby på fritiden.

Onsdag skal Holmes og Kirby ha blitt observert på gaten i New York etter jobb, mens de «nesten holdt hender», ifølge en av New York Daily News' kilder.

Da de oppdaget fotografene, skal Katie ha hoppet inn i en taxi, mens hun etterlot sin gode venn på gaten. Deretter skal hun ha blitt kjørt av gårde, før hun ringte ham og møtte han et annet sted i byen.

- Kirby gikk videre før Katie plutselig dukket opp igjen fra en annen retning. Vanlige folk oppfører seg ikke sånn, sier kilden til New York Daily News.

LES OGSÅ: Tom Cruise planla Suris sjuårs-dag i lang tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer