- Hun slo, sparket og mobbet

Sofia Vergaras eks-forlovede hevder hun misbrukte ham fysisk og psykisk.

EKSEN GÅR RETTENS VEI: Sofia Vergara og Nick Loeb var et par fra 2010 til 2014. Etter bruddet forble de venner - frem til nå.
 Foto: wenn.com
EKSEN GÅR RETTENS VEI: Sofia Vergara og Nick Loeb var et par fra 2010 til 2014. Etter bruddet forble de venner - frem til nå. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter to år som forlovet gikk Sofia Vergara (42) og forretningsmannen Nick Loeb (39) fra hverandre i mai i fjor.

Men «En moderne familie»-stjernen deppet ikke lenge over bruddet.

Knappe to måneder senere ble hun sammen med kjekkasen Joe Manganiello (38), og i desember forlovet de seg.

Loeb på sin side har stått frem som den perfekte eks-kjæresten og ønsket det nye paret hell og lykke, samt sagt at Sofia fortjener å være lykkelig.

Men nå skal pipa derimot ha fått en annen låt.

Saken fortsetter under bildet.

STORMFORELSKET: Etter at det ble slutt med Nick Loeb falt Sofia pladaske for skuespilleren Joe Manganiello. De forlovet seg etter bare fem månder som kjærester. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/All Over Press
STORMFORELSKET: Etter at det ble slutt med Nick Loeb falt Sofia pladaske for skuespilleren Joe Manganiello. De forlovet seg etter bare fem månder som kjærester. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/All Over Press Vis mer

Eksen har gått rettens vei

Da Vergara og Loeb fremdeles var sammen prøvde de desperat å bli foreldre.

Duoen gjennomgikk flere fertilitetsbehandlinger og har to mislykkede forsøk med surrugatmor bak seg, skriver InTouch.com.

Bare et halvt år før bruddet, fryste de ned to av hennes egg som var befruktet med hans sperm og var klare til å gjøre et nytt forsøk med surrugatmor.

Nå skal Loeb ha gått rettens vei for å hindre Vergara i å ødelegge disse, ifølge rettspapirene nettstedet sitter på.

- Nick har alltid ønsket å bli far og vil gjøre alt i sin makt for å redde de befruktede eggene, sier en venn.

Vergara har på sin side sønnen Manolo (22) fra et tidligere forhold.

I de samme rettspapirene kommer det også frem at Loeb hevder at den colombianske skjønnheten misbrukte ham, både fysisk og psykisk gjentatte ganger, mens de var et par.

- Hun slo ham i fjeset ved to ulike anledninger, sparket ham og kastet telefonen i hodet hans. Hun mobbet ham også regelmessig, og kalte ham blant annet for en «taper», «verdiløs» og andre nedverdigende ting, står det, ifølge In Touch.

Hverken Sofia Vergara eller Nick Loeb har foreløpig kommentert saken.

ETTBARNSMOR: Sofia med sin voksne sønn Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara under en av fjorårets Golden Globe fester. Foto: NTBscanpix
ETTBARNSMOR: Sofia med sin voksne sønn Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara under en av fjorårets Golden Globe fester. Foto: NTBscanpix Vis mer

LES OGSÅ: Sofia Vergara kunne ønske hun hadde falske pupper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer