BESKYLDES FOR BARNEMISHANDLING: Britney Spears må møte til intervju hos barnevernsmyndighetene i California, etter at en av hennes tidligere ansatte hevder at hun har slått en av sønnene sine med belte. Foto: All Over Press
BESKYLDES FOR BARNEMISHANDLING: Britney Spears må møte til intervju hos barnevernsmyndighetene i California, etter at en av hennes tidligere ansatte hevder at hun har slått en av sønnene sine med belte. Foto: All Over PressVis mer

- Hun slo sønnen med belte

Barnevernet kaller Britney Spears inn på teppet etter livvaktens beskyldninger.

SEHER.NO:  Popstjernen Britney Spears (28) har de siste to årene prøvd å få livet på rett kjøl etter at hun ble innlagt på psykiatrisk sykehus, og mistet omsorgsretten for sine to sønner Sean Preston (4) og Jayden James (3).

Men nå hevder en av Britneys tidligere livvakter at Britney på langt nær er den vellykkete småbarnsmoren hun har prøvd å fremstille seg som.

I en sjokkerende rapport til myndighetene i California, hevder Fernando Flores ifølge The Sun at han blant annet har sett popstjernen mishandle en av sønnene sine med et belte.

- Flores hevder Britney kom bort til ham og ba om å få låne beltet hans. Han ga henne det, men hevder han fulgte etter henne i huset, og ble vitne til den påståtte hendelsen, sier en kilde til avisa.

Den tidligere livvakten skal ha også ha beskyldt Britney for flere ganger å ha gitt sønnene mat hun visste de er allergiske mot.

Alle hendelsene skal ha skjedd i mars og april.

Barnevernet i California har nå innkalt Britney Spears til intervju for å svare på anklagene, men foreløpig har de ikke lykkes å få tak i sangerinnen.

Beskyldningene kommer tre uker etter at Flores beskyldte Britney for å ha trakassert ham seksuelt, mens han var i hennes tjeneste.

- Hun prøvde seg hele tiden. Ofte gikk hun naken foran ham og gjorde tegn til at han skulle følge henne inn på soverommet. Han følte at hvis han ikke svarte på flørtingen, risikerte han å miste jobben sin, sier en venn av Flores til The Sun.

Verken Britney eller hennes eks-mann Kevin Federline - som er far til Sean Preston og Jayden James - har så langt kommentert den påståtte mishandlingen offentlig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Jason har vært utro mot Britney