AV OG PÅ: Samantha Ronson og Lindsay Lohan har siden 2007 hatt et av-og-på-forhold, men i oktober ble det tilsynelatende slutt mellom paret for godt. Foto: All Over Press
AV OG PÅ: Samantha Ronson og Lindsay Lohan har siden 2007 hatt et av-og-på-forhold, men i oktober ble det tilsynelatende slutt mellom paret for godt. Foto: All Over PressVis mer

- Hun slo og tok kvelertak på henne

Jeg synes virkelig synd på Lindsay, sier vennene.

SEHER.NO: Lindsay Lohan (23) og ekskjæresten Samantha Ronson (32) hadde lenge et heftig av-og-på-forhold, men i oktober ble det tilsynelatende slutt mellom paret for godt.

Forholdet var på ingen måte noen dans på roser, og ifølge Femalefirst skal Lindsay ha beskyldt Samantha for å ha utøvd vold mot henne.

- En gang jeg så henne hadde hun et stort sår i hodet. Hun fortalte meg at Sam hadde banket livskiten ut av henne. Hun fortalte også at Sam slo og tok kvelertak på henne en gang, forteller en kilde til Radaronline, ifølge Femalefirst.

Selv om paret skal ha gått fra hverandre, har de fremdeles regelmessig kontakt, og i helgen skal "Mean Girls"-stjernen ifølge flere amerikanske nettsteder ha angrepet Samantha på en bar.

- Det er så rart. De er ikke sammen, men de er det likevel. Jeg trodde aldri jeg ville si dette, men jeg synes virkelig synd på Lindsay. Hun er helt fortapt. Hun har ingen venner å støtte seg til, sier kilden.

Dette er imidleritd ikke første gang Lindsay har kommet med beskyldninger mot ekskjæresten. I januar hevdet hun på Twitter-siden sin at DJ'en hadde droppet henne til fordel for to andre jenter.

- Det er morsomt at jeg skyndte meg tilbake for å se Samantha Ronson når hun sa hun var alene med stebroren sin - men to jenter? Det ble ikke nevnt...

Nylig ble det kjent at Lindsay var på date med 77 år gamle Richard Lugner, en styrtrik entreprenør. Det i anledning det årlige operaballet i Wien. I tillegg ble 23-åringen i forrige uke koblet opp mot Joaquin Phoenix.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Overfalt av godteri-mann