- Hun slo og sparket Kim

Kris Jenner anklages for å ha mishandlet datteren som barn.

KALLER BESKYLDNINGENE LATTERLIGE: Kris Jenner benekter at hun noen gang har lagt en hånd på datteren Kim Kardashian. Foto: All Over Press
KALLER BESKYLDNINGENE LATTERLIGE: Kris Jenner benekter at hun noen gang har lagt en hånd på datteren Kim Kardashian. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Familien Kardashian har vært over seg av lykke etter at nyheten om at Kim Kardashian (32) og artistkjæresten Kanye (35) venter barn. Nå kommer det skår i gleden.

I en dagbok ført i pennen av Kris Jenners avdøde eksmann Robert Kardashian, avslører Robert at Kris var voldelig mot barna og hadde en affære til en ung fotballspiller ved navn Todd Waterman, skriver Daily Mail.

Det er Roberts enke, Ellen Pierson (64), som kommer med anklagene i In Touch magasin, og bladet skal ha fått en kopi av dagboksidene, melder nettstedet.

Robert, som døde av kreft i 2003, var far til Kris sine fire eldste barn Kourtney, Kim, Khloe og Robert Jr. I et av avsnittene som bladet har fått tilgang på, skal det 24. august 1989 stå følgende:

- Kris sparket og slo Kim og sa at hun skulle drepe henne. Kim var hysterisk.

Bladet skriver også at Robert forteller detaljert om Kris sin affære til fotballspilleren. Hun skal blant annet skal ha forlatt alle barna i flere dager da eldstemann bare var 11 år gammel.

- Hun etterlot seg ikke et telefon nummer en gang i tilfelle det skulle skje noe. Hun ga blaffen, og forlot barna slik at hun kunne ha sex, skal det stå i et avsnitt datert 15. desember 1989.

Jenner har tidligere bekreftet utroskapen i boka «And All Things Kardashian», men benekter anklagene om mishandling.

- Vi har ingen kunnskap om at disse dagbøkene eksisterer, og beskyldningene er latterlige og usanne, sier Kris talsperson til Daily Mail.

Roberts enke Ellen, som giftet seg med Robert bare to måneder før han døde, står på sitt.

- Dette er autentiske håndskrevne dagbøker som min avdøde mann Robert Kardashian skrev i perioden 1989 og 1990 på en veldig rørende tid i livet sitt. Han etterlot bøkene til meg og de er mine personlige eiendeler, sier hun til In Touch, ifølge nettstedet.

Tidligere har Ellen også hevdet at Robert ikke er biologisk far til Kims søster Khloe.LES OGSÅ: Graviditeten kom som et sjokk på familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer