Hun slo knockout på supermodellene

«Ukjente» Hannah pryder forsiden av Sports Illustrated sin badetøy-utgave.

- DRØMMEN MIN: 24 år gamle Hannah Davis er årets forsidepike i badetøyutgaven til Sports Illustrated. - Det har alltid vært drømmen min, sier hun. Foto: Splash News/ All Over Press
- DRØMMEN MIN: 24 år gamle Hannah Davis er årets forsidepike i badetøyutgaven til Sports Illustrated. - Det har alltid vært drømmen min, sier hun. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er ansett som en av de største ærene innen motebransjen. Derfor knyttes det stor spenning til hvem som får pryde forsiden av Sports Illustrated sin badetøyutgave hvert eneste år.

VAKKER: Det er liten tvil om at 24-åringen er flott å se på. Selv trodde hun ikke hun ville få forside-oppdraget. Foto: Fame Flynet
VAKKER: Det er liten tvil om at 24-åringen er flott å se på. Selv trodde hun ikke hun ville få forside-oppdraget. Foto: Fame Flynet Vis mer

Tidligere har stjerner som Elle Macpherson, Christie Brinkley, Vendela Kirsebom, Tyra Banks, Heidi Klum, Beyoncé Knowles, Bar Refaeli, Irina Shayk og Kate Upton vært på coveret.

I år er det imidlertid en relativt ukjent kvinne som har fått det ærefulle oppdraget. 24 år gamle Hannah Davis ble denne uken presentert som årets forsidepike.

Det hadde hun ikke trodd selv, siden bildene ble tatt på en gård i Tennessee, langt unna strand og hav.


- Jeg sa til moren min at det ikke var noen mulighet for at jeg skulle på coveret. Jeg sa at de tar bildene på strender, og jeg er på en gård. Det skjer ikke. Det er ikke mulig, sa Davis da hun gjestet The Tonight Show på tirsdag.

Davis har imidlertid erfaring fra bladet tidligere. Dette er tredje gangen hun viser seg fram i bladet, men første gang på forsiden.

- Jeg har alltid likt badetøy-utgaven, og har alltid sagt at om jeg får en bitteliten firkant på forsiden så hadde det vært en bonus. Men å få pryde forsiden, dette er drømmen min.

Modellen har tidligere vært sammen med baseballstjernen Derek Jeter, men forholdet tok nylig slutt.

I fjor var det halvt norske Chrissy Teigen som var på forsiden sammen med Nina Agdal og Lily Aldridge. Da coveret ble avslørt, ble det litt mye for Teigen, som havnet på bakken.


- Jeg er målløs. Jeg kunne ikke ha vært lykkeligere over å være på dette coveret. Fantastisk! Jeg begynte å gråte. Jeg skalv fordi jeg ikke kunne tro det, sa hun til People.

Bladet er i salg fra 10. februar.

LES OGSÅ: - Noen glemte BH-en hjemme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer