- Hun slo armene rundt ham bakfra

Jennifer Aniston og Justin Theroux flørtet åpenlyst på Hawaii.

HAWAII: Paret hadde allerede ved ankomst fått på seg de karakteristiske Hawaiibåndene rundt halsen - klare for festlighetene. Foto: All Over Press
HAWAII: Paret hadde allerede ved ankomst fått på seg de karakteristiske Hawaiibåndene rundt halsen - klare for festlighetene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jennifer Aniston (42) er hodestups forelsket i kjæresten Justin Theroux (39), sin medskuespiller i filmen «Wonderlust» som kommer ut senere i år. Justin har tidligere spilt i filmer som «Charlies Angels: Full Throttle» og «Mulholland Drive».

Tidligere har «Friends»-skuespilleren vernet tett om privatlivet, men denne uken kunne man åpent se paret hånd i hånd på Hawaiis strender, i anledning 40-års dagen til skuespilleren Ben Stillers kone, Christine Taylor.

Man skal ikke se bort ifra at de romantiske omgivelsene forsterket parets følelser for hverandre.

Besøkte smykkebutikk
Mandag formiddag brukte Jennifer og Justin på å gå i butikker og se på gamle antikviteter og smykker. Her kunne ikke Jennifer holde hendene borte fra kjæresten.

Paret skal ha kjøpt et lite Buddha-symbol før de gikk videre.

- De var de eneste i butikken og virket veldig avslappede og lykkelige. Jennifer slo armene rundt ham bakfra.

- Da de gikk ut av butikken snudde han seg og sa noe som fikk henne til å le helt hysterisk. De virket sprudlende forelsket, sier en kilde til Us Magazine.

La seg tidlig
Om det var synet av en mulig giftering som fikk Aniston i så godt humør, er ikke kjent, men senere på kvelden skal hun hele tiden ha holdt seg i nærheten av kjæresten.

Jennifer skal ha hygget seg og snakket med venninnen Christine Taylor under mandagens feiring, men skal ha hatt vanskeligheter for å slippe Justin ute av syne. Paret valgte å ta en tidlig kveld i sin private hytte, på tross av at festlighetene varte til langt på natt.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Jennifer stjeler Angelinas stil. 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer