Benjamin Ingrosso:

- Hun slet i mange år for å forsørge oss

Åpenhjertig Ingrosso om tiden etter foreldrenes skilsmisse.

SNAKKER OM FORHOLDET TIL MOREN: I et nytt intervju hyller Benjamin Ingrosso moren Pernilla Wahlgren for hvordan hun jobbet for å forsørge barna da de var små. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER OM FORHOLDET TIL MOREN: I et nytt intervju hyller Benjamin Ingrosso moren Pernilla Wahlgren for hvordan hun jobbet for å forsørge barna da de var små. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Benjamin Ingrosso (21) har sammen med sin søster Bianca Ingrosso (24), og den kjente artistmoren Pernilla Wahlgren (51) på rekordtid rukket å bli store realitystjerner i både Norge og Sverige. I 2016 rullet den første episoden av realityserien «Wahlgrens Värld» over TV-skjermene, og i realityserien får publikum et innblikk i hverdagslivet til den kjente familien.

Benjamin Ingrosso har i likhet med moren etablert seg godt som artist - og var blant annet å se som Sveriges bidrag i Eurovision Song Contest i 2018 - hvor han smeltet mange ungpikehjerter og sang seg inn til en syvendeplass.

Alt har imidlertid ikke bestandig vært like lett for Benjamin og hans tre år eldre søster Bianca. Foreldrene deres skilte nemlig lag da de bare var fem og syv år gamle.

SINGEL: Den kjente svenske TV-profilen Pernilla Wahlgren er singel, men hva synes hun om det norske utvalget? Video: Thea Hope. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen Vis mer

Moren Pernilla var gift med italienske Emilio Ingrosso (54) fra 1993 og frem til de gikk fra hverandre i 2002. Det tidligere paret har også sønnen Oliver (29) sammen, som ble født i 1989, og var dermed deres førstefødte.

I et nytt intervju med Aftonbladet forteller Benjamin Ingrosso nå om hvordan moren måtte slite og streve for å forsørge barna etter skilsmissen fra Emilio i 2002.

ETTERTRAKTET: Benjamin Ingrosso har de siste årene blitt et hett navn. Her er han under Allsang på Grensen tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Benjamin Ingrosso har de siste årene blitt et hett navn. Her er han under Allsang på Grensen tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er stolt av henne

I intervjuet forteller Benjamin om hvordan han opplevde at foreldrene skilte lag da han bare var fem år gammel - og at han så moren slite og streve for å få hverdagen til å gå rundt, og få nok penger til å forsørge alle barna mens hun var alenemor.

- Jeg er så stolt av henne. Shit altså, min mamma. Hun lever drømmelivet nå. Hun har slitt i alle år og forsørget oss gjennom å reise rundt på kjøpesentre og holde konserter, sier han og fortsetter:

- Men det har hun ikke trengt å gjøre de siste årene ettersom vi har hatt stor suksess med «Wahlgrens värld»

Pernilla har også sønnen Theodor Wahlgren-Lennholm (12) som hun fikk sammen med Joachim Lennholm i 2007. Kjærligheten mellom de to brast imidlertid i 2009.

Benjamin har flere ganger snakket med pressen om forholdet sitt til familien. Tidligere i juli kunne han blant annet avsløre overfor Se og Hør at moren og søsteren godkjenner alt som blir vist i familiens realityserie. Han kunne også avsløre hvorfor han hadde trukket seg unna den svært kjente serien.

- Det er min mor og søster som godkjenner alt. De tenker ikke på at jeg framstilles sånn og sånn. De synes bare det er gøy fordi det er et morsomt program, sa han, og fortalte hvorfor han ofte kan virke sur på tv-skjermen:

- Akkurat hvorfor jeg virker å være sånn og sånn i visse scener er nok fordi jeg i bunn og grunn ikke vil filmes i det hele tatt. Nå var de for eksempel hjemme hos oss, og da er jeg irritert fra første stund de filmer.

MUSIKK: Benjamin Ingrosso er en kjent artist og TV-profil, som tydeligvis liker å være deppa. Dette er grunnen. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Fridde til norske jenter

Da Se og Hør møtte den svenske kjekkasen under innspillingen av «Allsang på grensen» tidligere i sommer, kunne han fortelle at han absolutt kunne tenke seg en norsk kjæreste.

Selv om det bare er noen måneder siden han og kjæresten Linnea gikk hver til sitt etter mange år sammen, ser han for seg å finne lykken igjen ved en senere anledning - kanskje til og med en nordmann.

- Jeg elsker norske jenter, jeg kunne absolutt fått meg en norsk kjæreste ja!

ÅPNE OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

- Da kan jeg lære meg litt norsk også, la han lattermildt til.

«Dance You Off»-sangeren setter nemlig pris på sine norske fans, og beskriver dem som «supersnille og rett og slett veldig søte». Benjamin går også så langt at han sier han elsker Norge.

LES OGSÅ: - Ryktene er falske

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer