Hun slår både Triana og Tone

Norske menn er klare på at de helst vil ha Therese Johaug ved sin side.

TRIO PÅ «T»: Ifølge Norstats nye undersøkelse har norske menn mest lyst til å dra på romantisk biltur sammen med kjendiskvinner med navn på «t» - Triana Iglesias (t.v), Therese Johaug (midten, mest populær) og Tone Damli Aaberge (t.h).  Foto: Stella  Pictures
TRIO PÅ «T»: Ifølge Norstats nye undersøkelse har norske menn mest lyst til å dra på romantisk biltur sammen med kjendiskvinner med navn på «t» - Triana Iglesias (t.v), Therese Johaug (midten, mest populær) og Tone Damli Aaberge (t.h). Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Norges nye skiyndling Therese Johaug (22) sjarmerte seg inn i norske hjem da hun vant fellesstart på 30 kilometer under Ski-VM i Oslo i år.

Og nå har den vakre gull-vinneren også sjarmert seg inn i norske menns passasjerseter, foran skjønnheter som Triana Iglesias (29) og Tone Damli Aaberge (23). Det viser en fersk undersøkelse for merket SMART, som lager biler kun for to personer.

Undersøkelsen, som spør hvem norske menn helst vil ha med på en romantisk bildate, er gjennomført av Norstat - og viser at nesten 30 prosent helst vil ha Johaug ved sin side i bilen. Den vakre skiløperen slår dermed Iglesias og Damli Aaberge med henholdsvis 16 og 17 prosent.

Kjendiskvinner som Anne-Kat. Hærland (39) og Siv Jensen (42) må nøye seg med skarve 8 og 6 prosent, men det er «kvinnen i gata» som er undersøkelsens aller største vinner: 47 prosent av de spurte mennene vil nemlig aller helst ha med seg sin egen partner på den romantiske bilturen...

De spurte kvinnene i undersøkelsen er derimot mindre skråsikre i sine valg - der ligger Aksel Lund Svindal (28) og Jon Almaas (43) på en delt førsteplass, men bare med 13 prosent hver.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tjener fett på «Jackass»-stjernens  dødsulykke