- Hun skviste vekk de andre stjernene

Rihanna vakte stor oppsikt da hun skulle opptre i London.

<strong>FÅR KRITIKK:</strong> - Rihanna brakte med seg et enormt følge og ba om at de alle måtte bli sett etter med mat og drikke. Backstage trengte hun et rom for bagene sine, et for klærne og to som teamet hennes skulle bruke, sier en kilde om Rihannas oppførsel i  Foto: All Over Press
FÅR KRITIKK: - Rihanna brakte med seg et enormt følge og ba om at de alle måtte bli sett etter med mat og drikke. Backstage trengte hun et rom for bagene sine, et for klærne og to som teamet hennes skulle bruke, sier en kilde om Rihannas oppførsel i Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag kveld var superstjernen Rihanna en av stjernene som skulle opptre ved «Jingle bell»-ballet på O2 Arena i London. Og ifølge The Sun klarte hun å tilfredstille publikummet som hadde møtt frem for å se henne denne kvelden. Men om hun fikk så mange venner, er imidlertid heller tvilsomt.

Ifølge den britiske tabloidavisen skal nemlig 23-åringen ha krevd fire omkledningsrom ved O2 Arena. Dermed ble stjerner som Pixie Lott, Olly Murs og The Wanted skviset til mindre plass i det de skulle gjøre seg klare for å underholde.

- Rihanna brakte med seg et enormt følge og ba om at de alle måtte bli sett etter med mat og drikke. Backstage trengte hun et rom for bagene sine, et for klærne og to som teamet hennes skulle bruke, sier en kilde til The Sun.
 
Rihanna, som oprinnelig kommer fra Barbados og som har Robyn Rihanna Fenty som sitt fulle navn, har i det siste fått mye oppmerksomhet for sitt nye, blonde look. Nylig gjestet hun Ellen DeGeneres talkshow, der hun - til stor overraskelse - snakket åpent ut om privatlivet sitt.

- Jeg dater ikke, og er ikke nødvendigvis glad for at jeg er singel. Det er faktisk ikke så gøy. Mitt sexliv er for tiden dødt, noe som ikke er bra. Ikke på lang sikt, ikke for meg og i hverfall ikke for underlivet mitt. Det er ikke gøy! fortalte hun den gang til Ellen DeGeneres.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg får ingen «booty calls»  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer