Khloé Kardashian og Lamar Odom:

- Hun skulle kommet til meg

Deler sine tanker om at eksen Khloé Kardashian venter sitt andre barn med Tristan Thompson.

SKILT: Khloé Kardashian var gift med den tidligere basketballspilleren Lamar Odon i syv år. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images/NTB.
SKILT: Khloé Kardashian var gift med den tidligere basketballspilleren Lamar Odon i syv år. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke sjelden NBA-spilleren Lamar Odom (42) snakker om eksen Khloé Kardashian (38) i offentligheten.

I juli ble det kjent at Kardashian-søsteren venter sitt andre barn med Tristan Thompson (31), og Odom er tydelig på hva han synes om det.

NY SESONG: I den nye sesongen av The Kardashians debuterer Pete Davidson. Video: Hulu, E-Entertainment og Instagram. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

Det var under en samtale med en kjendisfotograf fra Page Six, i Los Angeles, den tidligere basketballspilleren kommenterte babynyheten.

- Hva tenker du om at Khloé og Tristan venter et barn til via surrogati? Spør fotografen.

- Skal de bli sammen igjen? Spør Odom tilbake.

Når fotografen svarer at han ikke tror det, fordi Thompson nok en gang har blitt tatt for utroskap, blir den tidligere ektemannen overrasket.

Det tar ikke lang tid før det braser ut av han:

- Og de skal ha en baby til sammen? Hun skulle kommet til meg for det, sa han lattermildt.

FORTSATT KONTAKT: French Montana har fortsatt kontakt med eksen Kholé Kardashian. Reporter: Emma Cecilia Eriksson Vis mer

Den kommende tobarnsmoren har ikke kommentert uttalelsen selv enda.

Turbulent forhold

Fra før av har Kardashian datteren True Thompson (4) med Thompson, som hun har vært i et svært turbulent av-og-på forhold med.

De er kjent for å ha stått i mange stormer, og flere utroskapsskandaler, men har forblitt venner etter bruddet i fjor sommer.

Den kommende babyen ble, ifølge representanter på vegne av foreldrene, unnfanget i november, og er via en surrogatmor.

«THE KARDASHIANS»: Da Kendall Jenner skulle lage mat, gjorde hun noe som har fått seerne til å reagere. Video: Disney+ / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

I desember begynte ryktene å florere om at Thompson skulle bli pappa etter en påstått flørt med den personlige treneren Maralee Nichols (31). Etter å ha nektet for affæren tilsto han til slutt forholdet.

Ville ta opp kontakten

Realitystjernens eksmannen har tidligere uttalt at han ønsket å gjenoppta kontakten.

- Jeg behandlet ikke den dama der bra. Jeg skal gjøre mitt ytterste for å gjenoppta kontakten igjen, sa han under sin deltakelse i «Celebrity Big Brother», ifølge Page Six den gangen.

Paret var gift mellom 2009 til 2016, men var separert de tre siste årene av ekteskapet.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Odom fridde til TV-profilen i 2009 etter kun en måned som kjærester.

I 2013 gikk ekteskapet i tusen knas, og skandalene kom deretter på løpende bånd for idrettsstjernen.

LES OGSÅ: Har fått nok

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer