- Hun skulle hatt mer juling enn mat

«Farmen»-deltageren ble fly forbannet da kaoset var et faktum.

FORLOT GÅRDEN: Siv Annie Bjørnvåg tapte tvekampen mot Hanne Linnesholm i lørdagens «Farmen». Men ånden hennes er fortsatt på gården, som hun selv sier i mandagens program... Foto: Alex Iversen/TV 2
FORLOT GÅRDEN: Siv Annie Bjørnvåg tapte tvekampen mot Hanne Linnesholm i lørdagens «Farmen». Men ånden hennes er fortsatt på gården, som hun selv sier i mandagens program... Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV 2-programmet «Farmen» ruller videre, og er nå inne i sin nest siste uke denne våren. Lørdag ble det klart at Siv Annie Bjørnvåg (41) måtte forlate gården i Telemark, men før hun dro rakk hun å inngå en avtale med både Kim Sondre Krantz Hagen (27) og Jan Rudi Bendiksen (27) om at de skulle få bli storbonde den dagen hun røk ut.

Hvem av dem hun velger blir klart i mandagens episode. Det som derimot er sikkert allerede nå, er at uansett hvem Siv Annie har valgt til storbonde vil det vekke reaksjoner. Og det gjør det så til de grader.

Til Seher.no legger en av deltagerne, Tommy Rodahl (47), ikke skjul på at han har null respekt for spillet Bjørnvåg bedriver på «Farmen»-gården.

- Det er greit å gjøre noe av personlig vinning inne på gården, men å prøve å påvirke spillet etter at hun har røket ut og reist tilbake til Troms eller hvor hun kommer fra? Det er ren vendetta, og det gjør meg fly forbannet, sier Rodahl til Seher.no.

47-åringen forteller at han mistet all respekt for sin hjemsendte konkurrent gjennom alt oppstyret hun skapte gjennom sin exit fra programmet. Ifølge «Farmen»-deltageren var stemningen harmonisk på gården helt til programleder Gaute Grøtta Grav kom og leste opp brevet fra Siv Annie.

- Alt endret seg i det øyeblikket han leste opp brevet. Hun skulle hatt mer juling enn mat, jeg blir direkte kvalm av henne, mener en illsint Tommy.

Det er ingen hemmelighet at Tommy Rodahl hadde et svært anstrengt forhold til både Siv Annie og ektemannen hennes, Ståle Bjørnvåg, da han var på gården. Til Seher.no ønsker han ikke kommentere hvorvidt han har skværet opp med eks-konkurrenten i etterkant av TV-innspillingen.

- Vi har møttes i etterkant i forbindelse med møter i regi av «Farmen» og TV 2, «forretningsmessig». Men det spørsmålet har jeg lyst til å la ligge. Jeg har tatt Ståle i hånda, men jeg vil ikke svare på om jeg har gjort det samme med Siv, sier Rodahl til Seher.no.

Det har ikke lykkes Seher.no å komme i kontakt med Siv Annie Bjørnvåg mandag.

«Farmen» ser du på TV 2 mandager og torsdager klokka 20.00, samt lørdager klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - På mange måter er han en stor unge

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer