Hun skulle bare prøve en ny selvbruningskrem...

TV-stjernen Katie Price fikk seg en overraskelse da hun så seg i speilet.

BRUNERE ENN FORVENTET: En lattermild Katie Price la ut dette bildet av seg selv, etter at hun prøvde selvbruningskremen til venninnen Lauren Goodger. Foto: Twitter
BRUNERE ENN FORVENTET: En lattermild Katie Price la ut dette bildet av seg selv, etter at hun prøvde selvbruningskremen til venninnen Lauren Goodger. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske modellen og TV-stjernen Katie Price (34) - også kjent som Jordan - er kjent for å prøve det meste for å få til sin drømmestil foran kameraene.

Men da Katie - som blant annet har operert brystene flere ganger - skulle prøve en ny selvbruningskrem, gikk ikke alt helt som forventet.

Nyskilte Price hadde fått en prøve på den nye selvbruningskremen «Lauren's Way» - som gis ut av Lauren Goodger (25) fra TV-serien «The Only Way is Essex».

Men kremen virket kraftigere enn forventet, noe som fikk modellen til å legge ut et bilde på Twitter med den følgende meldingen:

«Jeg håper jeg blir lysere når jeg vasker ut denne kremen. Jeg ser ut som om jeg har ligget i gjørme».

Lauren Goodger prøvde imidlertid å berolige venninnen med at hennes nye mørke hudfarge ikke ville bli permanent.

«Det ser ut som om du sloss med flaska, ha ha! Send meg et bilde i morgen. Du kommer til å være bronsebrun».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Er dette tidenes mest smakløse fotoshoot ?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer