ENDRET MENING: Kim Kardashian tok til tårene da en brystvorte ble synlig på et fotoshoot-bilde av henne i 2010. Fire år etter at hun sverget å aldri posere naken igjen, kaster hun klærne for bladet Paper. Foto: E!/ Faksimile Papaer
ENDRET MENING: Kim Kardashian tok til tårene da en brystvorte ble synlig på et fotoshoot-bilde av henne i 2010. Fire år etter at hun sverget å aldri posere naken igjen, kaster hun klærne for bladet Paper. Foto: E!/ Faksimile PapaerVis mer

Hun skulle aldri vise seg naken igjen...

For tre år siden tok Kim Kardashian til tårene da hennes brystvorte kom til syne på trykk. Nå er tonen en helt annen. Se video!

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (34) har fått mye oppmerksomhet for sin siste fotoshoot for bladet Paper, der hun både poserer med et champagneglass på rumpen, og viser seg naken forfra.

Kim - som blant annet er kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians» - har ikke lagt skjult på at hun er stolt over bildene, og både hun og hennes ektemann Kanye West har reklamert for dem på sine Twitter-sider.

Men for tre år siden var tonen en ganske annen i Kims tidligere realityserie «Kim & Kourtney take New York», skriver bladet Us Weekly.

Sverget på å aldri vise seg naken igjen

Kim brøt ut i tårer da hun fikk vite at bilder hun hadde tatt for bladet «W» blant annet viste brystvorten hennes.

- Jeg er så sint nå. De lovte meg at de skulle bli sensurert. Dette er pornografi!

- De skulle ikke vise rumpesprekken min eller brystvortene. Jeg skal aldri vise meg naken igjen, sier hun til kamera.

Se video her:

Spilte inn sexfilm

Kim - som for alvor ble kjent etter at en hjemmelaget sexfilm med hennes tidligere kjæreste, Ray J, havnet på internett i 2007 - sa for fire år siden at hun ikke vil være kjent som «en jente som kler av seg».

- Jeg vil ikke at folk skal si «alt hun kan er å kle seg naken».

STOLTE OVER NAKENBILDENE: Både Kim Kardashian og hennes ektemann Kanye West har reklamert for hennes nye nakenbilder for bladet Paper. Foto: AdMedia / Splash News/ All Over Press
STOLTE OVER NAKENBILDENE: Både Kim Kardashian og hennes ektemann Kanye West har reklamert for hennes nye nakenbilder for bladet Paper. Foto: AdMedia / Splash News/ All Over Press Vis mer

Kim har ikke kommentert hva som har fått henne til å endre mening.

Hennes nye arbeidsgiver er imidlertid ikke i tvil om at de nye nakenbildene ble akkurat som de håpet på.

- Kim er en av personene som får nettet til å koke. Hun var derfor et naturlig valg, da vi satte oss målsettingen å få internett til å bryte sammen i forbindelse med vår vinter-utgave, skriver bladet Paper på sin nettside.

LES OGSÅ: Kim Kardashian viser seg helt naken

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.