- Hun skulle aldri vinne «Paradise»

Petter satte seg ett mål da han røk ut av hotellet...

MÅTTE HJEM: Petter Holmbakken ble den tredje personen som måtte forlate «Paradise Hotel» denne uken.
MÅTTE HJEM: Petter Holmbakken ble den tredje personen som måtte forlate «Paradise Hotel» denne uken. Vis mer
SEHER.NO:  Etter flere dramatiske og intrigefulle dager på «Paradise Hotel», ble Petter Holmbakken (22) den tredje personen som måtte forlate hotellet denne uken, etter at det torsdag ble avholdt parseremoni.

Holmbakken kom inn igjen på hotellet for kun én uke siden, etter at han i forrige måned ble sendt ut som følge av en hemmelig avtale mellom Victoria Norrman (20) og Patrick Nygård (22).

Tidligere denne uken fant 22-åringen ut sannheten om Victorias dobbeltspill, og overfor Seher.no innrømmet han at det var kjipt å føle seg lurt, selv om han hadde «sett det komme».

- Jeg så det vel egentlig ligge litt i kortene. Hun har virkelig spilt spillet fullt ut, og det får man bare respektere, men etter det stolte jeg overhodet ikke på henne lenger. Jeg hadde egentlig skjønt tegninga, men det var godt å få bekreftet det, sa han til Seher.no tirsdag. 

Dermed kom det heller ikke som noen stor overraskelse at 22-åringen valgte å sette Victoria «i fare» etter at han røk ut torsdag. 

Etter parseremonien, hvor både han og Jon stilte seg bak Caroline, som da valgte Jon, fikk nemlig Petter et brev der det stod at han skulle skrive navnet på den farligste spilleren på hotellet på en lapp.

Og navnet 22-åringen skrev ble da nettopp Victoria.

Ifølge Holmbakken var det imidlertid ikke hevngjerrighet som drev han til den avgjørelsen.

- Grunnen til at jeg skrev navnet hennes på den lappen var at jeg hadde satt meg ett mål, og det var at hun aldri skulle vinne «Paradise Hotel». Jeg regnet med at det å skrive navnet hennes på lappen ville mest sannsynlig føre til noe slikt. Det var ikke for å ta hevn, det var bare det at jeg ikke ønsket at hun skulle vinne konkurransen. Hun hadde lurt så mange gjennom de ukene, og jeg ville ikke at det skulle skje igjen, sier han til Seher.no.

Selv om han altså fikk mulighet til å sette det han regnet som et lite stikk mot «Paradise»-kollegaen, innrømmer Petter at det var mest kjipt å måtte forlate hotellet, spesielt siden det var så nær finalen.

- Det var litt kjipt da. Jeg skulle helst stått i finalen. Det var jo det som var planen. Så jeg forsøkte hele tiden å splitte Carl, Tine, Emil og Thea. Når et sånt sterkt firkløver er inne i bildet, må man forsøke å splitte dem. Det var en risk, men jeg måtte bare gjøre det, sier han.

Etter at han røk ut i forrige måned sa Petter at han ønsket at han hadde involvert seg mer i selve spillet under oppholdet.

Ifølge 22-åringen fikk han imidlertid ikke nok tid til det den siste uken.

- Nei, jeg var inne så kort siste gang og hadde ikke så mye kontroll som første gang. Så det gikk veldig dårlig det der gitt, sier han.

«Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag kl 21.30.  Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg var aldri forelsket i henne