- Hun skjøt meg og forlot meg uten tegn til følelser

Playboy-modell skjøt ektemannen i ryggen.

FILMSTJERNE: Angela Dorian har spilt i flere filmer, også under navnene Victoria Rathgeb og Victoria Vetri. Her er hun i en scene fra TV-serien «Star Trek» i 1968. Foto: All Over Press
FILMSTJERNE: Angela Dorian har spilt i flere filmer, også under navnene Victoria Rathgeb og Victoria Vetri. Her er hun i en scene fra TV-serien «Star Trek» i 1968. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere Playboymodellen og skuespilleren Angela Dorian (68) skapte overskrifter da hun i oktober ble siktet for mordforsøk på sin ektemann Bruce.

Nå hevder Bruce Dorian at forsidepiken - som prydet coveret på det berømte herrebladet i 1968 og ble kåret til årets Playmate - skjøt ham i ryggen den dramatiske dagen som ga ham livstruende skader.

- Hun skjøt meg og forlot meg uten tegn til følelser. Jeg vet ikke hva jeg har gjort for å fortjene dette. Jeg elsket henne i nesten 25 år.


- En skilsmisse hadde vært nok, ikke en kule, sier Bruce - som også hevder han har mistet evnen til å bruke sin venstre arm - til nettsiden TMZ.com.

Angela skal ha trukket fram våpenet under en heftig krangel i parets bosted.

Det er foreløpig ikke kjent når saken hennes vil komme opp for retten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Private Beckham-meldinger avslørt i retten