<strong>SLÅRT TILBAKE MOT KRITIKKEN:</strong> «Top Model»-coach Storm Pedersen avviser kritikken fra den utslåtte deltakeren Signe Taubøll om at realityserien ødela for karrieremulighetene hennes ved å gjøre henne styggere. Foto: Anders Myhren, Seher.no/TV3
SLÅRT TILBAKE MOT KRITIKKEN: «Top Model»-coach Storm Pedersen avviser kritikken fra den utslåtte deltakeren Signe Taubøll om at realityserien ødela for karrieremulighetene hennes ved å gjøre henne styggere. Foto: Anders Myhren, Seher.no/TV3 Vis mer

- Hun skjønner ikke hva hun snakker om

«Top Model»-coach Storm Pedersen slår tilbake mot deltakerkritikken.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Tirsdag kritiserte den tidligere utslåtte «Top Model»-deltakeren Signe Taubøll (18) TV3-programmet for å ha redusert hennes karrieremuligheter, fordi hun følte at hun ble fremstilt som stygg.

Signe hevder hun i motsetning til flere av de andre deltakerne ikke har fått noen tilbud om nye modelloppdrag etter at hun kom tilbake fra realityoppholdet.

- Jeg fikk ikke en dritt ut av «Top Model», fordi de fremstilte meg som stygg. Jeg så ut som en traktorlesbe, sier Signe til Seher.no.

18-åringen hevder det største eksemplet på at produsentene ville fremstille henne som styggere enn de andre, var at hun ble tvunget til å klippe håret sitt kort.

Slår tilbake
«Top Model»-coach Storm Pedersen mener imidlertid at Signes kritikk ikke stemmer med virkeligheten.

- At vi skal ha prøvet å gjøre noen styggere stemmer ikke i det hele tatt. Når hun sier sånne ting, så har hun ikke skjønt hva hun snakker om. At hun ikke har fått noen oppdrag, skyldes nok at hun ikke har gjort nok selv, eller rett og slett ikke passer til modellyrket. Man kan ikke sitte på rumpa og vente på at de skal dette ned i fanget.

Pedersen synes ikke produsentene var for strenge da de ba Signe klippe håret.

- Håret hennes var ødelagt og vi hadde ikke noe annet valg enn å klippe det kort. En modell må kunne håndtere alle mulige frisyrer og stiler. Hvis hun tror at hun bare kan gjøre suksess med langt lyst hår, bør hun heller flytte til Florida og satse som glamourmodell, sier han til Seher.no.

- Jeg synes ikke jeg var for streng. Jeg burde vært enda strengere, sier han til Seher.no.

Storm hevder flere av jentene også unnlot å ta godt nok vare på seg selv under innspillingen.

- Det var mange som ikke stelte håret sitt ordentlig etter at de hadde fått en makeover. Da kan de heller ikke forvente å se topp ut, sier han.

Står ved kritikken
Signe blir oppgitt når hun hører svarene fra sin tidligere coach.

- Jeg står fortsatt ved det jeg har sagt. Da jeg kom tilbake til min faste frisør, lurte han på hvem som hadde skamklipt meg. Det sier det meste. Under fotoshooten i Milano, spurte også en av italierne meg om hva de hadde gjort med håret mitt.

- Jeg er med i et modellbyrå som jobber med å skaffe meg oppdrag, men jeg har ikke tjent noe på å være med i programmet, sier hun til Seher.no.

«Top Model» ser du mandager kl 20.30 på TV3.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg fikk ikke en dritt ut av «Top Model»[obj:media:9568]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer